Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki fogja még magányosan...

Ki fogja még magányosan tölteni az ünnepeket?

Figyelt kérdés

Nem a társa nélkül, hanem úgy, hogy egyáltalán nincs semmilyen közeli ismerőse a családtagokon kívül, se kapcsolata. Sorstársak! Nem próbálunk meg ismerkedni? Hátha valakiknek szebbé válik innen az ünnepük... :)

Más kérdés: Ti egyedül szeretitek tölteni a Karajcsontot, vagy Ti is még az átlagosnál is jobban vágytok a szerelemre ilyentájt?

2013. dec. 12. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Van köztetek Esztergöm környékéről 15-17 éves lány?

Ja amúgy majd vki lanparty szivlesztelkor,

2013. dec. 12. 19:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Mire mondod, hogy tudod, miért vagyok egyedül?

2013. dec. 12. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
A "fantasztikus" karajcsontos poénra céloztam.
2013. dec. 12. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Karácsony a családdal, szilveszter egy üveg töménnyel, valahol a nagyvilágban. Lehet szórakozóhelyen, de hiába van ott annyi ember én akkor is egyedül leszek, mert le se ....nak.
2013. dec. 12. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem. Felemeltem a p|csám és elmentem hozzám hasonló embereket keresni és lááááám, meglelém őket, azaz őt, de egy is elég volt, mondhatni tökéletes, már csak az őseinél kell benyalnom és mehet a heppi hálidéj!

Ajánlom mindenkinek, bár tudom, hogy úgysem léptek.

2013. dec. 12. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Sajnos én is köztetek vagyok.

Eddig valahogy nem igazán fogott meg az hogy egyedül kell ünnepeljek de most kezdtem el igazán észrevenni így 21 évesen hogy körülöttem lévők többségének már van párja és már velük is karácsonyoznak.

Sajnos a társasági életem is elég sokat romlott bizonyos dolgok végett, bár ezt hosszú lenne elmagyarázni itt, nem is nagyon akarok erről beszélni, de már nagyon hiányzik mellém egy társ, egy barátnő, aki megért, szeret, megbecsül, és elfogad.

Nekem is a napjaim túlnyomó része úgy kezdődik hogy felkelek, elmegyek dolgozni amikor tudom hogy a családom az aki csak hazavár szinte, a szabadidőm mindig unalmasan telik el, persze elfoglalom magam tehát nem hagyom el magam teljesen, csak már egyre jobban tör rám az érzés hogy kéne már egy társ.

Szerencsére itthon nem piszkálnak miatta, valahogy meg is értik hogy vannak gondok ami ellen próbálok tenni már a fél siker megvan tehát nem ülök a seggemen egész nap ami már jó nagy haladás és már látszata is van, csak ugye rossz így egyedül.

A karácsony az annyira nem is lesz vészes mert én mindig is a nyugisabb részét szerettem amikor punnyadás van és elvagyunk ilyenkor legalább nem fáraszt le senki agyilag, meg idegileg, de azért a szilveszter valahogy már hiányzik nekem. Jó nem szeretek nagy bulikba elmenni, tavaly is mentem de áhhh... katasztrófa volt az egész tömeg, mozdulni sem lehetett, katasztrófa volt.

A szerelemre vágyok a leges legjobban főleg ilyen tájt de máskor is tehát már örülnék ha valóban lenne valaki akivel kimozdulhatnék vagy el lehetnék, szerethetném. És látnám értelmét annak hogy van miért felkelnem, és van miért haza sietnem munkából. Mert eddig csak azért siettem haza hogy ne fázzak kint.

2013. dec. 12. 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
16. Megértelek, kb ugyan ez a szituáció, csak 3évvel fiatalabb változatban.
2013. dec. 12. 19:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Személy szerint a napom 90%-át társaságban töltöm, vagy munkahelyen, vagy utazáskor, vagy városban, vagy üzlet közben, de érdekes módon senkivel nem sikerült még párkapcsolatot kialakítanom, akármennyire is normális vagyok.

2013. dec. 12. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Én.

Jó lenne, ha lenne párom, de ezvan.

Forever alone.

18/L

2013. dec. 12. 19:46
 20/20 A kérdező kommentje:

Mit gondolsz, minek köszönhető, hogy még nincs párod? :) Kimozdulsz sulin kívül, barátokkal eljártok valahova?

2013. dec. 12. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!