Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 22 évesen még mindig magányosa...

22 évesen még mindig magányosan barátnő nélkül?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék ellene ? Külföldi ismerőseim jobban érdeklődnek irántam mint azok akiket már évek óta ismerek. A magyar lányokkal mindig kudarcba fullad a dolog. és nagyon elszomorít a dolog hogy minden nő csak a pénzre hajt és nem azért szeret aki vagyok :((((
2013. jún. 18. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Tehát a külföldi nő a kulcs?

Nem rossz ötlet.... bár ahhoz is egy rahedli pénz kell, hogy kimenj hozzá.

2013. jún. 18. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Pacsi,ugyanebbe a helyzetbe vagyok mint te.Az itthoni csajok le se sz*rják a fejem,a külföldi csajok meg némelyik oda van értem.Teljesen vicc az egész. :)

22/F

2013. jún. 18. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Dettó én is így vagyok. Csak nálam pont, hogy nem érdeklődik senki, az ismerkedés is mindig egyoldalú, én próbálok a lehető legtöbbet megtudni valakiről, éreztetni, hogy érdekel és fontos nekem, de a nevemen kívül általában semmi sem érdekli őket, igazából azt is csak "udvariaskodás" végett kérdezik meg. Próbálkoztam, nem jött össze és rájöttem, hogy túl sok időt pazarlok ismerkedésre, ezt így görcsösen nem lehet, legalább 2 ember kell hozzá, ha ez nincs meg, akkor ugye nincs értelme. Mindig magamat adom, talán ez a baj, nem lehetek olyan, amit elvárnak tőlem, főleg nem külsőleg. Ezt azért említem, mert még csak a fáradtságot sem veszik, hogy megismerjenek, ha pedig ez így van, akkor bizony a külső a ludas. Bár eddig senki sem volt velem olyan őszinte, hogy elmondja, mi a baj vele, talán tudnék rajta változtatni, alakítani, de így örök rejtély marad. No mindegy, ez az én esetem, hogy mit tehetnél ellene, azt nem tudom.
2013. jún. 18. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:
nem tudom mi a kulcs de azt tapasztaltam hogy itt a lányok nagyon sokat várnak el. és sokszor lenézőek
2013. jún. 18. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Milyen nemzetiségűek a csajok, akik odavannak értetek?
2013. jún. 18. 21:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Lengyel és angol
2013. jún. 18. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A magyar nők nagyon zárkózottak, itt nem teheted meg azt, hogy egyszerűen leszólítod őket az utcán és elhívod őket randizni. Mert félnek, bizalmatlanok, ami azért gáz, mert a külföldi férfiakkal szemben nem azok (amerikaiak,angolok, törökök stb.). Irreális elvárások azok vannak dögivel, ezeken én már meg sem lepődöm, csak legyintek egyet vagy szimplán kiröhögöm az illető lányt. Tipikus példa erre a lányok többsége, akik közül sokan némi súlyfelesleggel küzdenek és sportról maximum a tv-ben hallottak valamit, de elvárják, hogy egy férfi törődjön az alakjával, a két sor kocka a hasadon legyen meg, mert anélkül nem vagy férfi. Vagy hogy növessz borostát, mert az férfias, holott az sem áll jól mindenkinek, én meg eleve nem tudok növeszteni, mert genetikailag ezt örököltem. Pont.
2013. jún. 18. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Te hol ismerkedsz külföldi nőkkel?
2013. jún. 18. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a külföldi csajok azért bátrak, mert tudja, hogy úgyse mész oda, emiatt szexizik neked, mert nincs tétje.

Aztán ha bejelentenéd, hogy holnap meglátogatod, és megkérdeznéd, hogy ott a környéken lehet-e kapni óvszert, nem zárható ki, hogy Tokióig menekülne előled.... :D

2013. jún. 19. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!