Hogy szerezzek magamhoz illő csajt?
Figyelt kérdés
Helló
Az a problémám hogy idáig volt 3 barátnőm ugy-ahogy , de nem igazán tudok ismerkedni vellűk, Utolsó barátnőm szerint okos vagyok Inteligens helyes meg stb meg jól nézzek ki! De az a gond nem tudok pontosan Néha az érzéseim áttveszik az írányitást túl jó fiú vagyok és szeretném eljátszani a rossz fiút állitolag ugy jobban menne a sorrom. Én sose csaltam meg még csajt egyszerre csak egyel logok, haverom meg 4-et fűz egyszerre. Hogy lehetnék énis vagányabb Gyöngyi szerint sokkal jobban nézzek ki mint haverom. De ö mégis 4 csajt fűz persze én válogatok is csak szeretnék ismerkedni. Például van haverom Nővére arra gondoltam lefekszem vele 30 éves vagy.
Szeretném élvezni az életett vagy megtartani egy csajt. :)
2013. jún. 13. 00:36
3/6 A kérdező kommentje:
Hogy értve kellékek ?
2013. jún. 13. 00:53
4/6 anonim válasza:
Ikeában összetudod állítani alkatrészenként a csajt és akkor olyan csajod lesz amilyet szeretnél. De mivel különböző áregységben vannak az alkatrészek és különböző extra funkciókat is szeretnél, akkor bele kell nyúlnod mélyen a pénztárcádba.
5/6 A kérdező kommentje:
Jajj :) Ugy értem ne legyen Gipsy meg hájas :) enyi az igényem :D
2013. jún. 13. 05:10
6/6 anonim válasza:
Szia nem baj ha különb vagy ... nem muszáj rossz fiúnak lenni hogy egy lánynak bejöjj a lányok azt szeretik ha önmagad vagy . Én 16 vagyok lány nagyon romantikus alkat vagyok és ez sokszor nembitrák bennem de ettől én nem változok meg csupán azért hogy egy két ember úgy lásson ahogy akar . Aki igazán szeret az elfogad amilyen vagy , És ne kövesd a haverod példáját mert ha a csajok ezt megtudják elkürtölik a világnak és a haverod egyedül marad ..... És a lányok azt a csávót bírják aki becsületes .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!