A szüzen, magányosan meghalt fiúk vajon kapnak valami kedvezményt a túlvilágon?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 15:37
1/26 anonim válasza:
Egy 500 forint értékű papírírószer vásárlási kupont.
2/26 anonim válasza:
Következő inkarnációnkban ingyen utazunk a BKV-n.
4/26 anonim válasza:
Igen. A mondás szerint megkapják őket az arab terroristák.
5/26 anonim válasza:
erre vonatkozó válasz nincs se a bibliában, se a koránban, se a talmudban...tehát nem...majd 45 évesen lesz nőd, az sem késő...
6/26 anonim válasza:
aha igen körberöhögik az angyalok
7/26 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne túlvilág, abban viszont egészen biztos vagyok, hogy szüzen és magányosan fogok meghalni, mert annyira ocsmány vagyok, hogy egy nő sem tudna velem lenni.
8/26 anonim válasza:
Egy teljesen elhanyagolt, és meg nem élt élet elég nagy tragédia, nem hinném, hogy megdicsérnének érte, és 10% kedvezmény járna :)
9/26 anonim válasza:
"Következő inkarnációnkban ingyen utazunk a BKV-n."
Akkor ezért van az a sok jegynélküli utas. Sose gondoltam, hogy a BKV jeggyel a kufircolásaimat fizetem meg.
10/26 anonim válasza:
Lehet,hiszen azt mondjak h a foldi vilag nem az elvezetekrol szol,hanem a kemeny munkarol stb es majd a tulvilagon ha nem eltel fenyuzo,bunos eletet,akk a mennyorszagba kerulsz es ott isten gondjaiba fogad es a boldogsag es testi oromok varnak rad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!