Hogy lehet kérni 90%-os kedvezményt a Széchenyi fürdőbe?
Valami olyasmit olvastam, hogy a háziorvoshoz kell fordulni, de több infót nem találtam róla. Valaki esetleg volt már ilyen kedvezményes jeggyel uszodába?
És mit mondjak a háziorvosnak, hogy beutaljon? Milyen fájdalomra kell panaszkodni? Pl. ha azt mondom, hogy fáj a hátam az jó? Vagy fájjon inkább a derekam?
Persze, segítünk neked csalni, hogy kifizethessük a jegyed 90%-át, miközben semmi bajod.
Mit gondolsz, ki adja azt a 90%-ot? A Széchenyi fürdő szépen visszaigényli az OEP-től, ahova a mi munkabérünkből kerül pénz.. Minél nagyobb ott a hiány, annál többet vonnak el a bejelentett dolgozóktól.
Süllyedj el.
Miért zavar téged az, hogy más leleményes? Te biztos olyan kis mulya vagy!
És ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor minek írni egyáltalán? Nem arra voltam kíváncsi, amit válaszoltál, szóval meg a kis piros kezecske, pápá!
Ne legyetek már ennyire szemetek! Dögöljön meg a szomszéd tehene is...?
Az adótok úgy sem oda megy, ahova kéne!
Kérdező neked sajnos nem tudok segíteni. Fogalmam sincs, hogyan lehet ezt êrvényesíteni! Járj utána... ês tarsd a szád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!