Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzen, magányosan meghalt...

A szüzen, magányosan meghalt fiúk vajon kapnak valami kedvezményt a túlvilágon?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 15:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Velem se akartak sokáig, aztán rájöttem, hogy a hiba az én készülékemben van és változtattam. Érdekes, egyből érdeklődni kezdtek... :D Ha nem lettem volna sokszor határozatlan, már szex is lett volna több alkalommal is, csak a félénkségen kell még dolgoznom egy kicsit.
2013. nov. 9. 16:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Földi örömöket nem kaphat az ember a mennyországba. A halálakor megszűnik ember lenni, emberi gondokkal küzdeni.

A mennyország a szeretet országa. Így az ottani boldogság nem hasonlítható a földi javak által adott boldogsághoz. Én úgy értelmezem, hogy ott egyfajta megbékélés lesz mindenkiben. Egy olyan érzés, mint a harmónia érzése.

Amúgy mellékesen minden magányos fiúnak, akik nehezen teremtenek kontaktot, főleg az ellenkező nemmel, ajánlani tudom a szociális önkéntes munkát. Egyfajta tréning a szellemnek, arra, hogy jobban el tudjunk fogadni másokat, kapcsolatot teremtsünk másoknak, megtanuljuk értékelni azt ami van, és a legfontosabb: az én központúságunkat ("utálnak az emberek ezért nincs csajom", "egy lány sem áll velem szóba"...) átformálja.

Lehet nem működik mindenkinél, de pár embernél láttam, hogy megmozdult a saját poklából.

Akinek van ideje és kedve vagy nincs jobb dolga, az kipróbálhatja.

2013. nov. 9. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:
#21: Mi volt a készülékedben a hiba, és hogy javítottad ki?
2013. nov. 9. 17:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából durva önbizalomhiány, állandó otthon punnyadás, béna öltözködés és testbeszéd, társaságban visszahúzódás. Mondjuk ez főként tizenéves koromra volt jellemző, aztán szépen lassan kinőttem, de sok tudatosság is volt a folyamatban.

Sokat foglalkoztam személyiségfejlesztéssel (köztük PUA-cuccokkal is, bár nem ezzel a "tanulj be két mondatot és azonnal sikered lesz" részével, hanem azokkal, amelyek mélyebben belemennek a témába); rengeteget beszélgettem ismerősökkel, haverokkal, akiktől tanácsokat kértem és kölcsönösen támogattuk, támogatjuk egymást; pozitívabb lett a hozzáállásom az élethez (az olvasott könyvek és a támogató baráti környezet hatására); elkezdtem célokat kitűzni; igényesebben öltözködni; olvastam pár könyvet testbeszédről és alkalmaztam a bennük leírtakat.

Nagyjából ennyi, bár utólag visszagondolva nehéz mindent összeszedni, mert minden mindennel összefügg.

2013. nov. 9. 17:10
 25/26 anonim ***** válasza:
B-kker, ez az év vicce.
2013. nov. 9. 18:07
 26/26 anonim ***** válasza:
Persze a pokolra jut, és mindenki szopatni fogja!
2014. jan. 27. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!