Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki fogja még magányosan...

Ki fogja még magányosan tölteni az ünnepeket?

Figyelt kérdés

Nem a társa nélkül, hanem úgy, hogy egyáltalán nincs semmilyen közeli ismerőse a családtagokon kívül, se kapcsolata. Sorstársak! Nem próbálunk meg ismerkedni? Hátha valakiknek szebbé válik innen az ünnepük... :)

Más kérdés: Ti egyedül szeretitek tölteni a Karajcsontot, vagy Ti is még az átlagosnál is jobban vágytok a szerelemre ilyentájt?

2013. dec. 12. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
*
2013. dec. 12. 19:14
 2/20 anonim ***** válasza:
Én is.Meg se próbálom mert a 70% pasi lesz,az a maradék lány meg vagy nem rám vágyik vagy másé lesz.
 3/20 anonim ***** válasza:
Jelen. :(
 4/20 anonim ***** válasza:
Én de szarok rá.
2013. dec. 12. 19:15
 5/20 A kérdező kommentje:

Rossz felfogás, állj hozzá pozitívabban és sikerülni fog!

2013. dec. 12. 19:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Én is lesz*rom magas ívben. Majd egy jófajta tömény lesz a társam. És éjfél tájt majd szerelmet vallok neki, és megcsókolom.
2013. dec. 12. 19:16
 7/20 anonim ***** válasza:

"Ti egyedül szeretitek tölteni a Karajcsontot"

Azt hiszem tudom miért kerülnek el téged az emberek. :D

Egyébként nekem az bőven elég, hogy a családommal tölthetem az ünnepet, mivel sokaknak még erre sincs lehetősége, így nem érzem magam magányosnak.

8/20 anonim ***** válasza:

Én. Nem szeretem, de ez jutott.

F

9/20 anonim ***** válasza:

Velem is ez van,a családon kívül szinte senki sincs.

A karácsonyt családdal szoktam tölteni,szilvesztert meg egyedül itthon.

Minden nap úgy fekszem le és úgy kelek fel,hogy na egy újabb szar nap.És teljesen mindegy hogy esetleg ünnep van,vagy bármi.Az nem befolyásol semmit.

10/20 anonim ***** válasza:
Én a családdal leszek, de attól még magányos leszek, ahogy az év többi részében is. Már nem taglóz le annyira, persze vannak rosszabb pillanatok, de már kezdem megszokni.
2013. dec. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!