Lányok! Odamennétek az utcán ha látnátok egy magányosan szomorkodó embert?
Figyelt kérdés
Ápolt fiú, tegyük fel csak ül egy padon vagy valamelyik hídon áll és a folyót nézi, szomorú, ti esetleg odamennétek vigasztalni, beszélgetni vele? Nem ronda meg ilyesmi, nem is ismerkedés céljából, csak úgy....2013. máj. 23. 22:15
2/32 anonim válasza:
"Nem ronda meg ilyesmi, nem is ismerkedés céljából, csak úgy...."
Aha persze
4/32 anonim válasza:
nézném, nézném, de nem mennék oda.
6/32 anonim válasza:
Ez tényleg kérdés?
Kicsit sokat képzelsz bele az empátia fogalmába.
7/32 anonim válasza:
valaki írja már,hogy igen persze, ez az álma. hátha ez a marha ott fog ácsorogni a margithídon búvalb@sztott fejjel 2 hétig :D
8/32 anonim válasza:
Egyszer odamentünk egy magányos férfihoz egy szórakozóhelyen, mert órák óta egyedül sörözgetett és látszott, hogy szomorú.
Kiderült, hogy a barátnője kirakta épp, meghívott vagy 20üveg sörre, király volt az este. ja és mielőtt feltételezné valaki, nem nem feküdtem le vele, és nem is vagyok homár és nem is próbálkozott :D
21f
9/32 anonim válasza:
Nem hiszem. Én sem díjaznám, ha valahol magányosan szomorkodnék, és odajönne valami idegen vigasztalgatni.
10/32 A kérdező kommentje:
Semmi ötletem nincs, hol ismerkedjek, a barátnőmmel szakítottunk 4 év után, tökre magányos vagyok mert művészlélek vagyok, kicsit nehezen ismerkedek.... Kicsit nagyon.
2013. máj. 23. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!