Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha nagyon tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha nagyon tetszik egy fiú, de látjátok rajta, hogy nem merne megszólítani, akkor ti odamennétek hozzá?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Van aki igen van aki nem.A legtöbb lány nem
2012. nov. 5. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Fiúként mondom, hogy szerintem menj oda hozzá! menő dolog ha egy csaj kezdeményez!:))
2012. nov. 5. 21:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 17 éves; bocsi, ez lemaradt :D
2012. nov. 5. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sose mertem megszólítani egy fiút!Gyáva vagyok.De ha mondjuk látom hogy tetszem neki és nem mer odajönni hozzám,akkor persze odamennék
2012. nov. 5. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
most akkor te homi vagy? :o
2012. nov. 5. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, félreértelmezed a kérdést! :D

Szégyellős fiúként kérdezem ezt xD hogy várhatom-e, hogy valaha megszólít engem egy lány xD

2012. nov. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!