Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Odamennétek az utcán...

Lányok! Odamennétek az utcán ha látnátok egy magányosan szomorkodó embert?

Figyelt kérdés
Ápolt fiú, tegyük fel csak ül egy padon vagy valamelyik hídon áll és a folyót nézi, szomorú, ti esetleg odamennétek vigasztalni, beszélgetni vele? Nem ronda meg ilyesmi, nem is ismerkedés céljából, csak úgy....
2013. máj. 23. 22:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én odamennék. Volt is rá példa nem egyszer, sose küldtek még el, jól esett nekik hogy valaki törődik velük. Egy ismeretlen embernek könnyebben el lehet mesélni a bánatunkat, ezt magamon is tapasztaltam már, és rajtuk is ezt láttam. :) 18L
2013. máj. 23. 22:25
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam többre senkinél...
2013. máj. 23. 22:27
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

Basszus, én minden részeg fickót felszedek az utcán és legalább egy padig eltámogatok, ha valaki elesik, segítek neki felkelni. Szerintem ez a normális. Ha látnék valakit, aki szomorú és segítségre szorul, azonnal odamennék. Ilyen vagyok.

Tudjátok már több mint tíz éve, gimis koromban, egyszer ültem egy téren, bekötött kézzel, sík idegesen, kicsit sírva... Összejöttek a dolgok. Rá akartam gyújtani és elromlott az öngyújtóm. Hiába kattogtattam, nem gyulladt meg. Pénz nem volt nálam. És a szemem sarkából láttam, ahogy egy csöves, aki nem messze feküdt tőlem egy másik padon, felkelt, elment a méterekre lévő bolthoz és vett nekem egy öngyújtót. Aztán odaadta és távozott.

Nem mondom, hogy emiatt segítek mindenkinek, aki rászorul, de tény, hogy rám bárki számíthat, aki egyedül van és szomorú. 28/L

2013. máj. 23. 22:27
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Művészlélek =fospisztoly , sikertelen, szánalmas, gyökér, tehetségtelen, emberi 0.

Művész= értékelhető ,alkotó, normális, emberileg jó.

2013. máj. 23. 22:28
 25/32 A kérdező kommentje:
nem tartom magam olyan jónak, hogy művésznek nevezzem magam.
2013. máj. 23. 22:29
 26/32 anonim ***** válasza:
ma is tanultam egy új szót: fospisztoly
2013. máj. 23. 22:31
 27/32 anonim ***** válasza:
"Szóval ráfosol egy papírra " A művész nem csak festő lehet, zeneszerző ..stb :D:D:D
2013. máj. 23. 22:31
 28/32 anonim ***** válasza:
51%
a zeneszerző rászarik a zongorára és szétcsapkodja a billentyűzeten.
2013. máj. 23. 22:33
 29/32 A kérdező kommentje:
Amúgy rajzolok. És képregényt is írok/rajzolok...
2013. máj. 23. 22:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Ilyen aranyos lányt nem láttam még a GYIK-en :)

2013. máj. 23. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!