Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszik nektek egy lány, akkor miért csak a szemeteket legeltetitek ahelyett, hogy odamennétek hozzá és cselekednétek?
ezt mint lány kérdezed?
ha igen, milyen szituációban szoktad tapasztalni? amikor társaságban vagy, vagy tömegközlekedsz?
ilyenkor nem akarunk zavarni:)
egyedül ülj egy étteremnél...:)
Ezt te lányként úgysem értheted meg.
Figyelj, én már nagy nehezen haverok segítségével lemertem szólítani lányokat, de őszintén szólva egyikőjük sem mutatott valami nagy lelkesedést, örömöt, persze van barátjuk, ezzel koptattak le, ami néhánynál talán igaz is volt, de azok a flegma, unott fejek, amiket vágtak, tisztelet a ritka kivételnek, mert két lányt tudnék kiemelni, akik kedvesek és rendesek voltak velem. Illedelmesen meghallgattak, de persze ők is elutasítottak, viszont olyan stílusban, amire tényleg kevés lány képes manapság, őket hívom én igazi nőknek, ritka kincsek, nem is csoda, ha volt párjuk.
Másrészt én tisztában vagyok azzal, hogy mivel nem vagyok magas, izmos, se különösen jóképű, így inkább a csúnyácska, kövérebb lányoknál kéne próbálkoznom, akik sajnos nekem nem jöttek be sosem, akkor meg mi értelme leszólítani egy lányt, hiszen épp az a lényege, hogy azért szólíts le valakit, mert megtetszett a bája, kisugárzása. Tudom, most elítéltek, mert én is felszínes szörny vagyok, mégis milyen jogon nem adok esélyt a kövér lányoknak, mit is képzelek magamról. Jogos, talán ezért sem volt még barátnőm, mert rossz vagyok.
Így inkább csak nézem őket, napszemüvegen keresztül még könnyebb is és álmodozom tovább, mivel tudom nekem sosem lehet olyan barátnőm, akihez tudnék vonzódni testileg is legalább. Őket elviszik a magas, izmos, jóképű menő macsók. Ez a természet rendje, megértem.
ha egyértelműen mutatja nekünk hogy ő is észrevett és ő is figyel minket, és nem azért, h "jajj basszus ide ne jöjjön" vagy "jesszusom ez meg hogy néz ki:) "
Akkor ha olyan a helyzet akkor odamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!