Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a mostohatesóm, mégis mit tegyek?
Anya és a nevelőapám 1 éve házasok és azóta nálunk lakik a mostohatestvérem,mert Magyarországon kezdte el a gimit(addig Franciaországban élt az anyukájával).Mikor először láttam,már akkor tetszett,mert borzasztóan helyes.Utána nézegettem a Facebook adatlapját és lejött,hogy elég menő srác lehet,mert a képeit több százan likeolják,több ezer ismerőse van és pár lány szivecskézett minden képéhez.
Tavaly nyáron ideköltözött és azóta egyre szorosabb a kapcsolatunk.Én pedig teljesen beleszerettem,de az a baj,hogy ő minden lányt meg akar dönteni és füvezik meg folyton bulizik vagy bmxezik,ha nem velem van.
Néha ő is olyanokat csinál,mintha bejönnék neki,félreérthető/perverz megjegyzéseket,beszólásokat tesz...de mi van,ha csak hülyéskedik.
Meg beszélgettem a nagynénjével is és ő is mondta,hogy a sráccal nagyon sok gond volt eddig is és hogy rengeteget balhézik.De akkor is szeretem és ez nekem így nagyon nehéz.
15L
első vagyok. Én azt szeretem ha az inteligenciámért, munkámért stb néznek valamire, nem a fészbuk lájkomért.
A fészen neked is van biztos vagy ezer ismerősöd, lájkoljátok egymást orrba szájba, de az utcán nem köszöntök elmentek egymás mellett.
Hát..ha ennyire így érzed, mond el neki mi a szitu, és akkor valszeg ki fog nevetni, és máris kiszerethetsz belőle!
Szóval szerintem felejtsd el!!!
Köszönjük az információt !
Az IP- címét lenyomoztuk, kollégáim hamarosan ottvannak !
dr. Tóth Tamás
BRFK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!