Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Odamennétek az utcán...

Lányok! Odamennétek az utcán ha látnátok egy magányosan szomorkodó embert?

Figyelt kérdés
Ápolt fiú, tegyük fel csak ül egy padon vagy valamelyik hídon áll és a folyót nézi, szomorú, ti esetleg odamennétek vigasztalni, beszélgetni vele? Nem ronda meg ilyesmi, nem is ismerkedés céljából, csak úgy....
2013. máj. 23. 22:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
ennyi önző szart...
2013. máj. 23. 22:17
 12/32 anonim ***** válasza:
Én odamennék. És szólnék neki hogy óvatosan nézze a vizet mert a végén még beleszédül és nem segítek neki kijönni.
2013. máj. 23. 22:18
 13/32 A kérdező kommentje:
És ismerkedés alatt nem párkapcsolatot értek feltétlenül, csak nagyon szeretnék barátokat... nemrég költöztem Pestre, azt terveztük hogy összeköltözünk de kiderült hogy 3 hónapja van valakije és lelépett vele inkább. Semmi ismerősöm nincs itt...
2013. máj. 23. 22:19
 14/32 anonim ***** válasza:

"hídon áll és a folyót nézi, szomorú"

"vigasztalni" Nem vagyok én pszichiáter, hogy ott állítsak fel a hídon diagnózist...

Se az anyja hogy vigasztaljam, ennyire nem vagyok empatikus.. Szóval NEM!

2013. máj. 23. 22:20
 15/32 anonim ***** válasza:
a szomorú depressziós ember taszítja a többit a para csak az ha ismernek még így is odajönnek hozzád ismerősök ha el akarsz szigetelődni tökéletesen akkor headset + üvöltő zenét javaslok ,és semmi inger a külvilág felé csak akkor ha veszélyben vagy ,és meg kell védened magad.
2013. máj. 23. 22:20
 16/32 anonim ***** válasza:

"csak nagyon szeretnék barátokat."

Keress itt gyakorin :D:D komolyan, nem viccelek :D

2013. máj. 23. 22:21
 17/32 anonim ***** válasza:

Sose megyek oda senkihez, úgyis csak elküldenének a francba:D ha ismerem, vagy tudom hogy ki de nem vagyunk túl jóban akkor persze, odamegyek.

De én special szeretek egyedül lenni, és nem vigyorgok közben:D

18/32 anonim ***** válasza:
100%
,,tökre magányos vagyok mert művészlélek vagyok`` :D Lemmy se magányos!
 19/32 A kérdező kommentje:
Oké, tessék, akkor aki barátkozni akar velem az írjon rám. De mondom, barátkozni. :,D
2013. máj. 23. 22:22
 20/32 anonim ***** válasza:
77%

Ahamm, szóval művészlélek?

Szóval ráfosol egy papírra és úgy adod elő, mint a világ legérzelmesebb valamijét? Esetleg feketében jársz? Meg ilyen trógerkalapban? Különcködsz, mert mindenki rajtad kívül egy tudatlan ősember?

Tényleg nagy művész vagy, da Vinci feltámadt, hogy a te talpadat nyalja.

2013. máj. 23. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!