Ez másnál is abszolút kizáró ok az ismerkedésnél?
Van egy genetikai betegség, a brachidactilia. Az a lényeg, hogyha valakinek ilyen a keze, nemhogy nőként nem tudok rá gondolni, de a közelében sem szívesen vagyok.
tudj olvasni a sorok között, megkaptad a válaszod a kérdésedre.
btw nem az a baj, h Téged ez taszít, mert szíved joga. de az emberek túlnyomó többsége meg joggal tart finnyásnak, mert sztem itt a túlnyomó többségnek kb egyenértékű a kérdés azzal h pl titeket is zavar, ha a srácnak negyvenesnél nagyobb lába van?
Arra is kb 99% azt mondaná, h nem és nem értené, h neked ezzel miért van problémád
ha valaki paraszt vkivel akkor nem az a megoldás hogy te is paraszt vagy, hanem elmész a lehető legtávolabb tőle, ezt még az ovisok is tudják -.-
a 17essel egyetértek, te nem tudod milyen az, amikor valakit kicsúfolnak, és nem akarnak vele barátkozni, mert van vmilyen betegsége, amiről ő nem tehet; azt hiszed magadról hogy te több vagy náluk?
az hogy valaki kövér, igénytelen, ronda, az nem egyenlő egy ilyen lényegtelen dologgal, szerintem neked sem az az egyetlen feltétel, hogy szép keze legyen, hanem te is a jó nőkhöz vonzódsz, és te sem ismerkednél egy szemét flegmap*csáväl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!