Ti férfiak az ismerkedésnél nektek mi számít jobban az arc vagy a test szépsége?
Nő vagyok.
Nem sok férfi jár erre (fiatalabbak az itteniek javarészt, főleg ebben a kategóriában), sajnos nem sok választ fogsz kapni tőlük. :)
Tapasztalat alapján azt mondom, hogy az arc. Szerencsém van, nem vagyok ronda, és voltam már ducibb is, vékonyabb is, de sose csökkent az érdeklődés irántam. (tényleg nem nagyképűség)
Viszont egy kevésbé szerencsés lány nehezebben talál párt, hiába bomba az alakja.
50-50%
Volt már olyan, hogy gyönyörű arcú lánynak sárgák voltak a fogai és rendkívül fura állagú volt a feneke és ronda mellbimbói voltak és a cicik is lógtak. Pedig nem volt kövér a lány. De nem tudtam vele megszokni a szexet. A párkapcsolatban az arc a fontosabb, viszont a szexben a testen van a fő hangsúly és ha nem esik ínyedre, hogy hozzáérj, akkor hiába van szép arca, nem fog menni hosszabb távon a dolog.
5-ös
Ez nem igaz, vannak olyan csontszerkezetű, kötőszövet szerkezetű stb, hogy hiába kordába tartja a testét, nem zabál mégis lesz rajta felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!