Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedésnél mennyi az...

Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?

Figyelt kérdés

mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ?

ne feltétlen időben gondolkozz

hanem h a kapcsolat mennyire intenzív

mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél

(net telefon skype FB chat stb....)

kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e

2013. nov. 18. 14:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Képcsere után akár egyből is.
2013. nov. 18. 14:52
 2/26 anonim ***** válasza:

1 óra.

Elvárás: rokonszenves, legalább átlagos kinézetű, értelmes nő.

Kor: 3x

2013. nov. 18. 14:54
 3/26 anonim ***** válasza:

Ellenkező nemű legyen!-én esetemben fiú.

Lehetőleg küldjön képet.

Facebook chat, aztán Skype, majd telefon

Élőbe megnézem, ha nem tetszik lerázom.

Ha igen, akkor megkérem, hogy találkozzunk még többet.

2013. nov. 18. 14:55
 4/26 anonim ***** válasza:

Kedvesem, mivel már láttalak, veled bármikor! :)

Amúgy 2 hét max. Tovább nem húzom, mert nincs értelme.

Először max mail, aztán Face és utána skype webcam pluisz mikrofon. 2 héten belül ezt.

26f

5/26 anonim ***** válasza:
Én régen sokatt ismerkedtem neten. elinte chat oldalon aztán késöbb társkereön amikro ezek bejöttek. A féjemet is társkeresön ismertem meg. 6 éve vagyunk együtt. Elötte volt rengeteg randim és jópár hosszabb rövidebb kapcsolatom az internetörl. Én pár nap beszélgetés után találkoztam. rögötn azért sosem ,mert abból is le lehet szürni hogy emnnyire gondolja komolyan a amásik hogy tényleg jön-e emgbeszélt idöben tényleg érdelödik-e stb. Átlagban kb 1 hét után randiztam. De azt az egyet el kell fogadni hogy minden az élö találkozáskor döl el, addig nem szbad semmibe bele élni magadat. Sokszor teljesen más az ember élöben mint neten keresztül és képeken.
 6/26 anonim ***** válasza:

Nekem össz-vissz 3 kapcsolatom volt eddig,mind a 3 netről, pont a kritériumok miatt, amik a következők: ne legyen diszkójáró és kocsmatöltelék, ne alkoholizáljon egyáltalán, hasonló gondolkozásmódja legyen,mint az enyém, ez az alap, aztán jön az,hogy legyen humoros, kiegyensúlyozott, optimista, családcentrikus, jószívű, empatikus, közvetlen...stb. A 3. kapcsolatom már 5 éve tart és ő az utolsó(nagyon remélem). Mi kb. 3x beszélgettünk neten,több órán keresztül, amikor taliztunk személyesen.Nálunk a 3. talinál történt az 1. csók eléggé szép körülmények közt. :) Nálunk a sorrend társkereső,msn(akkor még ment :D ) ,telefonszám, tali.

26/N

2013. nov. 18. 14:57
 7/26 A kérdező kommentje:
4# iiiiiigen? és mikor merre????
2013. nov. 18. 14:58
 8/26 A kérdező kommentje:

hmm érdekes

eddig a legrövidebb is 3 hónap virtuális beszélgetés volt ami után taliztam :-))))

2013. nov. 18. 15:00
 9/26 anonim ***** válasza:
Félénk vagy. :) Ennyi időt sok éve pazaroltam neten egy emberre. Jobb ha kiderül milyen az első benyomás.
2013. nov. 18. 15:03
 10/26 A kérdező kommentje:

nem félénk - inkább szeretem kicsit jobban megismeri mielőtt talizom

am a kitartás is jelzésértékű nem ?

2013. nov. 18. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!