Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedésnél mennyi az...

Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?

Figyelt kérdés

mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ?

ne feltétlen időben gondolkozz

hanem h a kapcsolat mennyire intenzív

mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél

(net telefon skype FB chat stb....)

kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e

2013. nov. 18. 14:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Tehát adjam fel az elveimet csak mert a pasik türelmetlenek ....

Nem szokásom kamuzni ...

Nem vok pasi :-)

És ha a pasi érdekes akkor nem tudnak "lecsapni a kezéről"

:-)

2013. nov. 18. 16:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Te hiába írod hogy nem szokásod kamuzni, akárki mondhat ilyet. Pont ez a gond a netes időhúzással. Hajalandó vagyok várni más dolgokkal hónapokat is, de az első személyes találkozó az max pár napon belül.
2013. nov. 18. 18:08
 23/26 anonim válasza:
A lecsapást úgy értették itt,ha te húzod az időt /meg én is,mert én is inkább levelezek csak egy db-ig/, akkor más csapja le a kezedről.. Illetve az enyémről. Ebben van igazság. Amúgy szerintem a sorrend 1. ahol megismerkedtek 2. utána bmi,Msn, Skype chat.. What's app...3. pedig ahol már láthatod v hallhatod a hangját is.. És utána tali.. De én nem tudom : (((((( Ezt a srácot leszámítva... Szerintem mással hetek után találkoznék.. De ez nem azt jelenti,h minden nap órákat levelezünk,ugyebár az ember dolgozik v iskolában van.. Hamar eltelnek hetek és úgy is alig tudsz meg valamit a másikról. Nem ijesztgetés, de a fiúknak üzenem,hogy az nem gáz,ha egy lány óvatos,inkább okos döntés! Több riport volt már,hogy fiatal nőt megölt akivel chat-elt, mindent kiderített/megtudott róla és találkoztak. A lány már nem akart vele sokszor, de aztán elcsalta valahogy egy kihalt helyre és ennyi.....Huszonéves, szép lány.. Inkább várok, és aki nem ír többé,akkor az nekem sem fontos.. A fiú kezdeményezzen,ha kell többször is, szerintem.. De a lány is legyen néha aktív és írhat a fiúnak,de ne többször, mint a srác. Szerintem ha egy fiúnak bejön egy lány, igenis írhat rá sokszor neten.... és várhat is!
2013. nov. 18. 19:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Kihalt hely a kávézó tömeg közepén nappal? :D Rendszeresen gyilkolnak a wc-ikben!
2013. nov. 18. 19:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Miért kellene skype-on beszélgetni? Van telefon, lehet élőben is találkozni, nem kell azt a végtelenségig elhúzni. Vagy megspórolnátok azt a párszáz forintot, amit egy pár órás első randin elköltenétek?

Én az első barátnőmmel a neten ismerkedtem meg. Kb. három hétig leveleztünk, utána elhívtam randira. A három hét meg azért volt három hét, mert kissé tapasztalatlan voltam és tartottam attól, hogy ha elhívom, felébredek. Jól sült el, ma már nem várnék ilyen sokáig. 1-2 hét és ha jól megy a levelezés, akkor randi, ott meg úgyis kiderül, hogy akarunk-e egymástól valamit, vagy sem.

2013. nov. 18. 21:26
 26/26 anonim válasza:

ugyenezen nevetett egy másik srác, a város központra,hogy az nem kihalt :-) jaja, ezt én is tudom..

viszont írt újra,akiről itt meséltem:) magától és FB-n :) szóval, sztem kérdező, ne húzd el a talit,ha szimpi az illető.. Én is beígértem a talit és fogok is vele. Jobb így és akkor nem levelezünk " feleslegesen " annyit... A fiúk nem erősek írásban,ezt vhogy meg kell érteni...

2013. nov. 26. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!