Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?
mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ?
ne feltétlen időben gondolkozz
hanem h a kapcsolat mennyire intenzív
mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél
(net telefon skype FB chat stb....)
kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e
Tehát adjam fel az elveimet csak mert a pasik türelmetlenek ....
Nem szokásom kamuzni ...
Nem vok pasi :-)
És ha a pasi érdekes akkor nem tudnak "lecsapni a kezéről"
:-)
Miért kellene skype-on beszélgetni? Van telefon, lehet élőben is találkozni, nem kell azt a végtelenségig elhúzni. Vagy megspórolnátok azt a párszáz forintot, amit egy pár órás első randin elköltenétek?
Én az első barátnőmmel a neten ismerkedtem meg. Kb. három hétig leveleztünk, utána elhívtam randira. A három hét meg azért volt három hét, mert kissé tapasztalatlan voltam és tartottam attól, hogy ha elhívom, felébredek. Jól sült el, ma már nem várnék ilyen sokáig. 1-2 hét és ha jól megy a levelezés, akkor randi, ott meg úgyis kiderül, hogy akarunk-e egymástól valamit, vagy sem.
ugyenezen nevetett egy másik srác, a város központra,hogy az nem kihalt :-) jaja, ezt én is tudom..
viszont írt újra,akiről itt meséltem:) magától és FB-n :) szóval, sztem kérdező, ne húzd el a talit,ha szimpi az illető.. Én is beígértem a talit és fogok is vele. Jobb így és akkor nem levelezünk " feleslegesen " annyit... A fiúk nem erősek írásban,ezt vhogy meg kell érteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!