Ha egy srác elhív találkozni, miközben tudja, hogy a haverjának bejövök, lehetnek komoly szándékai?
Figyelt kérdés
Úgy értem: csak barátkozni akar,vagy lehetséges h többet akarna tőlem? Mivel nekem nagyon bejön a srác, de a haverja (egyik legjobb barátja) eléggé belém zúgott, így azt hittem, esélyem sem lehet nála. De elhívott egy programra (közös hobbinkból adódóan), pedig a haver (aki belém van zúgva) nem tudott volna jönni, tehát kettesben lettünk volna, ha igent mondok! Csak sajnos nem értem rá.:( és ezt rögtön mondtam is neki. Most mit kéne?? El fog hívni mégegyszer v most nekem kéne vmit? Lehet,hogy csak baráti talira gondolt? Csakmert én nem hívnám el a legjobb barátnőm kiszemeltjét kettesben talizni. Egyébként azóta a haver nem is keres :O pedig előtte naponta keresett.
19/L
2013. nov. 17. 20:42
1/1 anonim válasza:
Egészséges srác nem barátkozási szándékkal keresi szingli csaj társaságát, hanem testiséget is akar tőle. Egy csajért haverral is simán versenyezünk, aki ilyenkor önzetlenül visszavonul az elismeri, hogy vesztes alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!