Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedésnél mennyi az...

Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?

Figyelt kérdés

mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ?

ne feltétlen időben gondolkozz

hanem h a kapcsolat mennyire intenzív

mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél

(net telefon skype FB chat stb....)

kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e

2013. nov. 18. 14:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Soha

27/f

2013. nov. 18. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:

Fiatal, tizen-huszonéves vagy ugye?

Ilyen viszonylatban a kitartás szónak nincs értelme. 3 hónapig elvesztegetsz napi pár percet - több órát, csak, hogy személyesen kiderüljön büdös a szája. Időpazarlás, aki akar találkozik, vállalja önmagát. Aki nem annak rejtegetnivalója van.

2013. nov. 18. 15:10
 13/26 anonim ***** válasza:
akár egy nap után is.
2013. nov. 18. 15:25
 14/26 anonim válasza:

Most ez nekem egy idevágó téma.. Levelezgettem egy fiúval és nagyon jó vt, írta aranyos vagyok, volt képcsere is.. Én igazából nem mutattam ki,pedig iszonyúan tetszik,még sosem fogott így meg senki képek alapján. Látok valamit a szemében,ami megfogott és egyben is.. Lényeg, végülis ő akart talizni,én nem :-/ Illetve később csak! 1 hetet leveleztünk,én szerettem vna hetekig v hónapokig.. Csak mert nem akartam kivételt tenni vele sem.. Egy oldalon írt csomó srác éshát esélyt akartam/akarok adni másnak is,hátha. Bár ő abszolút befutó lenne....... Minek feleljen meg (nálam): legyen ápolt, szimpatikus arcú, levelezésben ne túl nyomuló, vicces, spontán.. Hasonlóság is legyen köztünk és derüljön is ki pár nap alatt...

Szóval én most elcsesztem,mert már nem ír, bízom benne fog még, bár sztem nem fog! Kérte menjünk el sétálni, és később h adjam meg a számom. Én visszautasítottam amit írtam fenn azért és azt hittem, akkor így érdekesebb leszek :-S ..Gondolom a libák tapadnak rá... De szerintem tévedtem egy nagyot............ :(

2013. nov. 18. 15:29
 15/26 anonim válasza:

hét ha nagyon szimpatikus,

figyelmes,kedves.

kép nem szükséges,ha a belsője tökéletes!

18(Nő

2013. nov. 18. 15:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Miért baj ha kicsit tovább tart a netes fázis ?
2013. nov. 18. 15:56
 17/26 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül baj csak sanszos hogy valaki lecsapja a kezedröl a lányt.
2013. nov. 18. 15:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Mert lehetsz férfi is. Akik hónapokat húzták nálam azok mind valamilyen szempontból őszintétlen nők voltak.
2013. nov. 18. 16:00
 19/26 anonim válasza:
Én már írtam,h idevágó téma nálam.. Most,ahogy egyre több infom van erről, kezdem belátni,hogy tényleg nem érdemes elhúzni ezt.. De aki nem partnerkeresés céljából van fenn? Csak írni,haverkodni aztán "ki tudja",ha szimpibb vki.. Szerintem a férfiak/fiúk általános felfogása az,hogy az nem ok,ha nem látnak.. Én is elhúznám hetekig/hónapokig, és utána tudnám h ki az,akivel talizok.Még ha csak 1 kv-ra is. Így biztonságosabb is !!! A fiúk nem szeretnek írni,szerintem az a gond. És spontánabbak,mint a nők. Ha elkezdenek levelezni,nem akarják az idejüket pocsékolni a levelezéssel.. Én is sajnálom,de kezdek rájönni,h így van. És utána meg még azt gondolják,h a nő vmit titkol,amikor levelezni akart egy ideig... Nők - férfiak ellentét :-///
2013. nov. 18. 16:08
 20/26 anonim válasza:
mert ha nem akarsz még találkozni,azt is jelentheti ,hogy kamuzol meg stb...
2013. nov. 18. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!