Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?
mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ?
ne feltétlen időben gondolkozz
hanem h a kapcsolat mennyire intenzív
mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél
(net telefon skype FB chat stb....)
kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e
Fiatal, tizen-huszonéves vagy ugye?
Ilyen viszonylatban a kitartás szónak nincs értelme. 3 hónapig elvesztegetsz napi pár percet - több órát, csak, hogy személyesen kiderüljön büdös a szája. Időpazarlás, aki akar találkozik, vállalja önmagát. Aki nem annak rejtegetnivalója van.
Most ez nekem egy idevágó téma.. Levelezgettem egy fiúval és nagyon jó vt, írta aranyos vagyok, volt képcsere is.. Én igazából nem mutattam ki,pedig iszonyúan tetszik,még sosem fogott így meg senki képek alapján. Látok valamit a szemében,ami megfogott és egyben is.. Lényeg, végülis ő akart talizni,én nem :-/ Illetve később csak! 1 hetet leveleztünk,én szerettem vna hetekig v hónapokig.. Csak mert nem akartam kivételt tenni vele sem.. Egy oldalon írt csomó srác éshát esélyt akartam/akarok adni másnak is,hátha. Bár ő abszolút befutó lenne....... Minek feleljen meg (nálam): legyen ápolt, szimpatikus arcú, levelezésben ne túl nyomuló, vicces, spontán.. Hasonlóság is legyen köztünk és derüljön is ki pár nap alatt...
Szóval én most elcsesztem,mert már nem ír, bízom benne fog még, bár sztem nem fog! Kérte menjünk el sétálni, és később h adjam meg a számom. Én visszautasítottam amit írtam fenn azért és azt hittem, akkor így érdekesebb leszek :-S ..Gondolom a libák tapadnak rá... De szerintem tévedtem egy nagyot............ :(
hét ha nagyon szimpatikus,
figyelmes,kedves.
kép nem szükséges,ha a belsője tökéletes!
18(Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!