Ismerkedésnél nagyon fontos, hogy ne legyek kövér és puhány?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 02:49
1/8 anonim válasza:
Ha nem vagy kövér az előny, de ha puhány vagy, akkor nézhetsz ki akárhogy, menthetetlen vagy.
3/8 anonim válasza:
Ismerkedésnél, első benyomásra persze, hogy legfontosabb a külső és az első megjelenés. Of course. Ez nem kérdéses. Az más kérdés, hogy utána a belső az ami megfogja a lányt, de ha alapból húzza a száját, hogy veled kell beszélnie, nehezen tudod megmutatni, hogy te milyen jó pasi vagy.
4/8 anonim válasza:
Nekem pasiknál előny némi túlsúly, egy kis pocak, úgyhogy engem még véletlenül sem zavart soha az ilyesmi, nálam a lényeg az volt, hogy ne legyen nagyon sovány, vagy túl kigyúrt. Úgyhogy ez ízlés kérdése.
5/8 anonim válasza:
Ahogy írták, az, hogy kövéren is tetszel e valakinek, teljesen ízlés kérdése (én is a husi pasikra bukom), de ha a puhányság a személyiségedben nyilvánul meg, az szerintem kevésbé előnyös.
6/8 anonim válasza:
kivéve akkor gáz, ha neked nem jönnek be a húsosabb nők, hanem a modell vagy sportos csajok.
7/8 anonim válasza:
Utolsó, ne haragudj, hogy nem értek veled egyet, de saját példa: én sportosabb vagyok, bár van némi feleslegem, nem sok, a pasim viszont dupla akkora, mint én, szóval elég husi. de mi így szeretjük egymást.
8/8 anonim válasza:
Az hogy kövér vagy nem baj a partnereden fog múlni hogy bejön e neki. Ha jó fizikumod van az megint csak jó de van aki a szerencsétlennebbekre bukik (ne vedd sértésnek :)) uyhogy nyugodtan vágj bele az ismerkedésbe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!