Ez jelentos hatrany ismerkedesnel?
Figyelt kérdés
Regebben volt egy balesetem. Aktivan bmx-eztem viszont egy trukk nem ugy sult el ahogy kellett volna. Eleg huzos volt aztan meg ma is megvan ennek a dolognak a nyoma. Az arcomon van egy jol lathato heg ami nem fog elmulni sajnos. Viszont en szeretnek ismerkedni lanyokkal csak kicsit tartok tole hogy emiatt utasitananak el. Vagy mar eleve a kulsom miatt eselyem se lehet.
Mit gondoltok?
19/F Budapest
2013. nov. 27. 15:17
1/9 anonim válasza:
Ez a sérülés mértékétől is függ(het).
Egyébként tök lényegtelen, én vigyorogva bámulnálak és be nem fognám a számat, amíg mindent el nem meséltél a történetedről.
2/9 Lilikécske válasza:
Nem előny, de nem ezen fog múlni. :)
3/9 anonim válasza:
Biztos lesz akinél ez hátrány, de hát azzal meg nem kell foglalkozni :)
4/9 anonim válasza:
Ahogy olyan is lehet, akinél ez előny.
5/9 anonim válasza:
Régebben én azt hittem, hogy egy jó helyen lévő sebhely még segíthet is a csajozásban. Olyan "vagányosnak" gondoltam. Azóta nagyon úgy néz ki, hogy tévedtem. :D
6/9 anonim válasza:
én meg mindig azt hiszem, ha ilyen sráccal találkozom, hogy nagy bunyós, vagány :) utána hallom a sztorikat, hogy mekkorát repült motorról, meg miegyéb. de végül is egy motoros is vagány :)na jó, egy bmx-es is :)de érdekes, eddig egy srácot sem aggasztott ez, mint kérdezőt, tehát nekik van is önbizalmuk. na az viszont sokat számít!
7/9 anonim válasza:
Vegyél fel egy napszemüveget és tegyél ki ide egy képet vagy linket... Nem hinném, hogy ez befolyásolna valamit is, nyugi ne görcsölj :-)
9/9 anonim válasza:
Szerintem menő :) nem hátrány, mert látszik hogy nem egy unalmas ember vagy... 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!