Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez jelentos hatrany ismerkedes...

Ez jelentos hatrany ismerkedesnel?

Figyelt kérdés

Regebben volt egy balesetem. Aktivan bmx-eztem viszont egy trukk nem ugy sult el ahogy kellett volna. Eleg huzos volt aztan meg ma is megvan ennek a dolognak a nyoma. Az arcomon van egy jol lathato heg ami nem fog elmulni sajnos. Viszont en szeretnek ismerkedni lanyokkal csak kicsit tartok tole hogy emiatt utasitananak el. Vagy mar eleve a kulsom miatt eselyem se lehet.

Mit gondoltok?

19/F Budapest

2013. nov. 27. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez a sérülés mértékétől is függ(het).

Egyébként tök lényegtelen, én vigyorogva bámulnálak és be nem fognám a számat, amíg mindent el nem meséltél a történetedről.

2013. nov. 27. 15:19
 2/9 Lilikécske ***** válasza:
Nem előny, de nem ezen fog múlni. :)
2013. nov. 27. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos lesz akinél ez hátrány, de hát azzal meg nem kell foglalkozni :)
2013. nov. 27. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy olyan is lehet, akinél ez előny.
2013. nov. 27. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Régebben én azt hittem, hogy egy jó helyen lévő sebhely még segíthet is a csajozásban. Olyan "vagányosnak" gondoltam. Azóta nagyon úgy néz ki, hogy tévedtem. :D
2013. nov. 27. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
én meg mindig azt hiszem, ha ilyen sráccal találkozom, hogy nagy bunyós, vagány :) utána hallom a sztorikat, hogy mekkorát repült motorról, meg miegyéb. de végül is egy motoros is vagány :)na jó, egy bmx-es is :)de érdekes, eddig egy srácot sem aggasztott ez, mint kérdezőt, tehát nekik van is önbizalmuk. na az viszont sokat számít!
2013. nov. 27. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél fel egy napszemüveget és tegyél ki ide egy képet vagy linket... Nem hinném, hogy ez befolyásolna valamit is, nyugi ne görcsölj :-)
2013. nov. 27. 16:06
 8/9 Spongya Bob Kocka ***** válasza:
Sztem nem hátrány :)
2013. nov. 27. 16:40
 9/9 anonim válasza:
Szerintem menő :) nem hátrány, mert látszik hogy nem egy unalmas ember vagy... 18L
2013. dec. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!