Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok, csalódott...

Szerelmes vagyok, csalódott vagyok, nem akarok komolyat. Miért hallom ezt minden lánytól mostanában?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet tisztán megmondani, hogy ne haragudj nincs esélyed nálam. Nem értem ezt. Már-már az a kép van bennem, hogy egyetlen lány sme akar senkit, mert a fent leírt okok. reménytelen szerelem, jó msot egyedül, álljak be a többi 10 kérő közé, meg nem bízom a férfiakban, nem kell senki.

Itt most nem 1-2 lányról, meg kapifába fejelésről beszélek.

idestova 4 hónapja űzöm, hajtom a lányokat, mind neten, mind élőbe. Nem vagyok csúnya gyerek, de azért bradd pitt sem. Kivétel nélkül, minden lánynál ez volt a válasz.

Soha egyiknél sme kérdeztem rá direktbe erre...vagy kiderült egy beszélgetésből, vagy csak szimplán kikövetkeztettem.

A környezetemben senki nem érti, miért nincsen csajom, hiszen jófej, vicces, "sármos" (kinek mi) pasi vagyok.

Azonban magamban ezt már egyre kevésbé hiszem el..hiszen minen korosztályba 16-tól 23 ig csak falba ütközök.

Önbizalmam ezek után csoda hogy sehol sincs?

pedig a lányok mindig azt veszik észre leghamarabb....:/

Fogalmam sincs, ohgy mit csináljak másképp, vagy éppen semmit?! és várjam a "sors kezét"?

lehangolt vagyok, kedvetlen, boldogtalan.

Csak szexkapcsolat lehetne, de nem akarok, nincs rá szükségem!

23/F

2013. dec. 5. 19:21
1 2 3 4 5
 41/47 LeftBehind ***** válasza:
Tudsz ilyen könyveket ajánlani? Párral megpróbálkoztam,de minden felidegesített úgyhogy inkább abbahagytam az olvasásukat. Az egyik konkrétan annyira felhúzott hogy széttéptem és a falnak vágtam a maradványokat.
2013. dec. 7. 16:23
 42/47 Költőnő? ***** válasza:

Csernusnak elég durva és nyers a stílusa, de érdemes egy-két észrevételét megszívlelni...

Tudom, unalomig elcsépelt téma, de amit a média közvetített róla, az nagy mértékben el volt ferdítve. Én a szakterületén egy kimagaslóan briliáns elmének tartom.

2013. dec. 7. 16:28
 43/47 LeftBehind ***** válasza:
Olvastam Csernus könyveit. Azon kevesek közé tartoztak amiket végig tudtam olvasni,de ő inkább párterápiás tanácsokat ad. Én,aki még egy randit se tudtam összehozni,nem sokra megyek ilyenekkel.
2013. dec. 7. 16:33
 44/47 A kérdező kommentje:

huhh szép kis vita bontakozott ki köztetek!

hogy reagáljak is rá valamelyest:

sajnos totál együtt kell értsek a sráccal...:/ egyszerűen olyan mintha hatalmas tultengés lenne pasikból, és már egy átlag, vagy átlag alatti lánynak is olyan igényei vannak, hogy az hihetetlen..:/

Jo, versengés meg minden oké, nade az hogy 10 pasi jut egy csajra picit azért abszurd nem?! :(

a csernusos könyvbe pedig én is régóta tervezem a beleolvasást!

2013. dec. 7. 21:07
 45/47 LeftBehind ***** válasza:
Ebben tudok segíteni,a scribd-en fenn van a "A nő","A férfi" és "A fájdalom arcai" is.
2013. dec. 7. 21:28
 46/47 Költőnő? ***** válasza:

bárcsak ennyi faszi jutna minden nőre:)

nc-n is fenn vannak amúgy:)

tessék kritika nélkül olvasni. Vannak benne megszívlelendő dolgok;)

2013. dec. 8. 09:35
 47/47 A kérdező kommentje:

mi az hogy bárcsak? ennyi jut! ez valós! Költónő: menjél szépen el egy discoba, és nézzél körbe. a nemek arénya marhára el van tolódva! :/

és komolyan: már egy átlag, vagy átlag alatti csajnak is fullos pasi az ideálja, mert egyszerűen megteheti hogy válogat! :/

2013. dec. 8. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!