Szerelmes vagyok, csalódott vagyok, nem akarok komolyat. Miért hallom ezt minden lánytól mostanában?
Miért nem lehet tisztán megmondani, hogy ne haragudj nincs esélyed nálam. Nem értem ezt. Már-már az a kép van bennem, hogy egyetlen lány sme akar senkit, mert a fent leírt okok. reménytelen szerelem, jó msot egyedül, álljak be a többi 10 kérő közé, meg nem bízom a férfiakban, nem kell senki.
Itt most nem 1-2 lányról, meg kapifába fejelésről beszélek.
idestova 4 hónapja űzöm, hajtom a lányokat, mind neten, mind élőbe. Nem vagyok csúnya gyerek, de azért bradd pitt sem. Kivétel nélkül, minden lánynál ez volt a válasz.
Soha egyiknél sme kérdeztem rá direktbe erre...vagy kiderült egy beszélgetésből, vagy csak szimplán kikövetkeztettem.
A környezetemben senki nem érti, miért nincsen csajom, hiszen jófej, vicces, "sármos" (kinek mi) pasi vagyok.
Azonban magamban ezt már egyre kevésbé hiszem el..hiszen minen korosztályba 16-tól 23 ig csak falba ütközök.
Önbizalmam ezek után csoda hogy sehol sincs?
pedig a lányok mindig azt veszik észre leghamarabb....:/
Fogalmam sincs, ohgy mit csináljak másképp, vagy éppen semmit?! és várjam a "sors kezét"?
lehangolt vagyok, kedvetlen, boldogtalan.
Csak szexkapcsolat lehetne, de nem akarok, nincs rá szükségem!
23/F
Csernusnak elég durva és nyers a stílusa, de érdemes egy-két észrevételét megszívlelni...
Tudom, unalomig elcsépelt téma, de amit a média közvetített róla, az nagy mértékben el volt ferdítve. Én a szakterületén egy kimagaslóan briliáns elmének tartom.
huhh szép kis vita bontakozott ki köztetek!
hogy reagáljak is rá valamelyest:
sajnos totál együtt kell értsek a sráccal...:/ egyszerűen olyan mintha hatalmas tultengés lenne pasikból, és már egy átlag, vagy átlag alatti lánynak is olyan igényei vannak, hogy az hihetetlen..:/
Jo, versengés meg minden oké, nade az hogy 10 pasi jut egy csajra picit azért abszurd nem?! :(
a csernusos könyvbe pedig én is régóta tervezem a beleolvasást!
bárcsak ennyi faszi jutna minden nőre:)
nc-n is fenn vannak amúgy:)
tessék kritika nélkül olvasni. Vannak benne megszívlelendő dolgok;)
mi az hogy bárcsak? ennyi jut! ez valós! Költónő: menjél szépen el egy discoba, és nézzél körbe. a nemek arénya marhára el van tolódva! :/
és komolyan: már egy átlag, vagy átlag alatti csajnak is fullos pasi az ideálja, mert egyszerűen megteheti hogy válogat! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!