Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok, csalódott...

Szerelmes vagyok, csalódott vagyok, nem akarok komolyat. Miért hallom ezt minden lánytól mostanában?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet tisztán megmondani, hogy ne haragudj nincs esélyed nálam. Nem értem ezt. Már-már az a kép van bennem, hogy egyetlen lány sme akar senkit, mert a fent leírt okok. reménytelen szerelem, jó msot egyedül, álljak be a többi 10 kérő közé, meg nem bízom a férfiakban, nem kell senki.

Itt most nem 1-2 lányról, meg kapifába fejelésről beszélek.

idestova 4 hónapja űzöm, hajtom a lányokat, mind neten, mind élőbe. Nem vagyok csúnya gyerek, de azért bradd pitt sem. Kivétel nélkül, minden lánynál ez volt a válasz.

Soha egyiknél sme kérdeztem rá direktbe erre...vagy kiderült egy beszélgetésből, vagy csak szimplán kikövetkeztettem.

A környezetemben senki nem érti, miért nincsen csajom, hiszen jófej, vicces, "sármos" (kinek mi) pasi vagyok.

Azonban magamban ezt már egyre kevésbé hiszem el..hiszen minen korosztályba 16-tól 23 ig csak falba ütközök.

Önbizalmam ezek után csoda hogy sehol sincs?

pedig a lányok mindig azt veszik észre leghamarabb....:/

Fogalmam sincs, ohgy mit csináljak másképp, vagy éppen semmit?! és várjam a "sors kezét"?

lehangolt vagyok, kedvetlen, boldogtalan.

Csak szexkapcsolat lehetne, de nem akarok, nincs rá szükségem!

23/F

2013. dec. 5. 19:21
1 2 3 4 5
 11/47 LeftBehind ***** válasza:
Az én a favoritom a "Te nálam jobbat érdemelsz" volt. Magyarra lefordítva - Talán valaki majd szeretni fog,de azt felejtsd el hogy én leszek az.
2013. dec. 5. 19:40
 12/47 anonim ***** válasza:
Na mert a nők nem több vasat tartanak a tűzbe.Az én ku**a anyámat,amiért nem alapozok a nők kizárolagosságára.Egyszerre 8 pasival ismerkednek,akkor egyik se várja már,hogy én is csak velük ismerkedjek!
2013. dec. 5. 19:41
 13/47 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! valahol mindegyiköiöknek igaza van...:/
2013. dec. 5. 22:25
 14/47 Költőnő? ***** válasza:

jó. Vegyük a lerázó dumákat.

sztem mindünket építettek már le vmi rossz dumával. Igen, engem is.

miért jobb, ha a másik bunkó és a lelkedbe gázolva megmondja h büdös vagy/hülye vagy/csúnya vagy/alacsony, magas sorolhatnám, minthogy mond egy közhelyet, ami kevésbé bántó?

Ennél sztem sokkal rosszabb az, mikor hiteget vki, és közben esze ágában sincs veled semmit kezdeni, de nem vállalja az ezzel kapcsolatos rossz érzést és inkább hiteget és nem mondja ki.

pasi oldalról tipikus példa ez a "majd hívlak"

miért lenne gáz, ha ehelyett mondjuk azt mondaná a srác, h figy, Te vki mást keresel, jobbat érdemelsz, akármi, mint ez?

de mondjuk gondolom ugyanez megvan csaj oldalon is (nem tudom, milyen szófordulatokkal, csajokkal még nem randiztam), szal ne a nemekre hegyezzük ki ezt a kérdést is, ahogy szoktátok :)

csak azt kérdem, h a lerázó dumák mennyivel rosszabbak az őszintétlenségnél vagy épp ellenkezőleg a bántó őszinteségnél

2013. dec. 6. 10:59
 15/47 LeftBehind ***** válasza:
Szerintem az őszinteség lenne a legjobb. OK hogy megmondja hogy büdös vagyok vagy ronda vagy bármi,de legalább tudni fogom mi volt a baj. Egy ilyen lerázószöveg után meg csak ott állsz mint f..sz a lakodalomba,hogy "Ez meg most mi akart lenni?" Az ember nem tud változni,ne adj Isten fejlődni amíg senki nem mondja meg neki őszintén hogy mi a baj vele.
2013. dec. 6. 15:50
 16/47 Költőnő? ***** válasza:

igazából az előző kifakadásomnak az lett volna a lényege, h az ún "lerázó dumák" is jobbak annál, mint a hitegetés.

őszinteség.

magam is pártolom, de ha látom, h vkinek a pincénél is mélyebben van az önbizalma, annak nem mondom ki direktben, h figyelj, ne a cickódon hordd már a nadrágot, mert a derekadon a helye, hanem próbálom rávezetni.

Nem mondom neki ki őszintén, h rosszul vagyok a tüdőnadrágtól.

érthető így már?

2013. dec. 6. 16:02
 17/47 LeftBehind ***** válasza:
Mint olyan személy akinek már régóta föld alatt van az önbizalma,megsúgom hogy egy ilyen embernek már úgyis mindegy. Ha megmondod neki őszintén legalább felfogja és talán változtat valamit.
2013. dec. 6. 16:08
 18/47 A kérdező kommentje:

Szerintem is sokkal jobb az, ha valaki őszintén megmondja, hogy te figyelj, nemvagy az esetem, mintsem itt maszatol, hogy így ugy, meg minden hülye dologra fogja.

az önértékelési problémáját meg had oldja meg mindenki maga.

2013. dec. 7. 07:55
 19/47 Költőnő? ***** válasza:

hmm oké.

meg kell mondani őszintén, persze. Talán változtat is rajta, ha tud.

de a mód és a stílus meg sz idő meg a mérték akkor se mindegy sztem

2013. dec. 7. 11:23
 20/47 LeftBehind ***** válasza:
Ebben egyetértünk. A beszéd módja és stílusa döntheti el hogy az illető összekapja magát vagy öngyilkos lesz.
2013. dec. 7. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!