Szerelmes vagyok, csalódott vagyok, nem akarok komolyat. Miért hallom ezt minden lánytól mostanában?
Miért nem lehet tisztán megmondani, hogy ne haragudj nincs esélyed nálam. Nem értem ezt. Már-már az a kép van bennem, hogy egyetlen lány sme akar senkit, mert a fent leírt okok. reménytelen szerelem, jó msot egyedül, álljak be a többi 10 kérő közé, meg nem bízom a férfiakban, nem kell senki.
Itt most nem 1-2 lányról, meg kapifába fejelésről beszélek.
idestova 4 hónapja űzöm, hajtom a lányokat, mind neten, mind élőbe. Nem vagyok csúnya gyerek, de azért bradd pitt sem. Kivétel nélkül, minden lánynál ez volt a válasz.
Soha egyiknél sme kérdeztem rá direktbe erre...vagy kiderült egy beszélgetésből, vagy csak szimplán kikövetkeztettem.
A környezetemben senki nem érti, miért nincsen csajom, hiszen jófej, vicces, "sármos" (kinek mi) pasi vagyok.
Azonban magamban ezt már egyre kevésbé hiszem el..hiszen minen korosztályba 16-tól 23 ig csak falba ütközök.
Önbizalmam ezek után csoda hogy sehol sincs?
pedig a lányok mindig azt veszik észre leghamarabb....:/
Fogalmam sincs, ohgy mit csináljak másképp, vagy éppen semmit?! és várjam a "sors kezét"?
lehangolt vagyok, kedvetlen, boldogtalan.
Csak szexkapcsolat lehetne, de nem akarok, nincs rá szükségem!
23/F
ez az öngyilkossággal valo fenyegtőzés meg ilyenek...egyre többen számolnak be hasonló gondolatokról.nviszont kevesen vannak akik tényleg meg is próbálják vagy sikerül is nekik.
én egyenlőrejobban szeretem az életet annál, hogy eldobjam magamtól....
nem próbáltam, csak gondolkodtam a dolgon.
és ugyanakkor el si vetettem ,mert szerintem szánalmas az aki öngyilkossággal fenyegetőzik. Én ha egyszer odáig jutnék, nem kürtölném világgá szépen egyedül csendben elintézném és ennyi, akkor, és ugy, ahogy, és amikor senki nem számít rá.
igen sajnos, mert valami miatt, nem tudok egyedül boldog, és teljes életet élni..:/
2x kaptam életembe szerelmet, és kölcsönös vonzalmat, afféle lila ködöt...félek, hogy ez többször mar nemjön el, s ha lesz is valaki, szerelmes mar nem leszek..:/
tudod, mondják, h a női lélek ilyen olyan bonyolult.
Én meg azt mondom, h sztem, aki egyszerű, az ált olyan is. A bonyolultságot nem megérteni, hanem elfogadni kell.
Ja és, h mennyire bonyolultak a nők:
nem tartom magam egy "sík" képességű embernek, de pl az exem (annak ellenére h elég jól ismerem - jobban, mint mások), sosem fogom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!