El vagyok átkozva?
Minden ismerkedésem és randim egy zsákutca volt.Hiányzott a szikra,vagy jött a kínos csend és még sorolhatnám.Ennek ellenére mindig lett volna második randi,de végül vissza mondták,mert a több hónapos/éves szingliség után találtak valakit a környezetükben.Kicsit szarul esik,amikor azt látja az ember,hogy labdába se rúghat,mert mindig van valaki közelebbi.A vicc pedig az egészben,hogy ezek mindig akkor történnek,miután velem elkezdenek ismerkedni.Konkrétan a kedvem is elmegy az egésztől,mert a helyzet általában ugyanaz.Le se szarják az illetőt,elkezdek közeledni és engem meg pofára ejt,mert valaki,aki eddig kutyába se vette elkezdi csapni a szelet.Nem tudom,hogy mit követtem el előző életemben,de nagyon szopatnak miatta.
Az én környezetmben egy nő sincs,szóval esélytelen,hogy majd rám talál a szerelem.
Csak ennyi az össz bajod?
haver,az én àtkomhoz képest te labdàba se rughatnàl!
Irigyellek, hogy ennyi bajod van.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!