Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Az hogy van hogy a...

Fiúk! Az hogy van hogy a k****k és a rib! k jönnek be nektek? Egy normális lány miért nem?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Sajnos az a szennyműsor elég valós tükröt mutat.Én tudom,éltem ilyen közegben,hányingerem volt köztük.Most nemcsak a lányokat szidom,de a fiúk közt is rengeteg selejt van,ezek nem tudják mi a becsület,mi a szeretet.Ezek csak egymást tudják kihasználni.Munka?Azt se tudják mi az.Ha egy kicsit dolgozni kell,már minden bajuk van.És miért,mert a tv-n felnőtt fiatalok úgy élnek,mint a tv "sztárok",nekik az a normális. Itt egy példa.

http://www.youtube.com/watch?v=uKmqxjNxUV8

Ez kell a népnek?Hogy egy mocskos aberrált néger osztja az észt a magyaroknak?Ennyire lesüllyedt ez a nép?

2013. nov. 19. 23:25
 32/41 anonim ***** válasza:

Hol olvastad, melyik mondatomban a kívánni szót te szerencsétlen? :D És még én vagyok az analfabéta:D

De, igen is csodálkozzanak rajta ha megerőszakolják őket, mert normális férfi nem csinál ilyet. Csak az idióta, beteg emberek. És aki úgy gondolja, hogy ezen bármilyen körülmények között nincs csodálkozni való, az ugyanolyan beteg, akkor ha ő maga még sosem tette meg. Nem kell nyalni a seggét annak aki átvág, de megerőszakolni sem. Barom. Arra nem létezik semmilyen elfogadható indok. Esetleg akkor a te seggedbe is feldughatna egy seprűnyelet az a nő akit átversz. Nyilván. Ugye?

2013. nov. 19. 23:28
 33/41 perfect li(f)e válasza:

24-es, arra nem gondolsz,hogy ha jót el is beszélgettek,de többet nem szeretne tőled,akkor jogos,hogy nemet mondd a találkára? Neked talán jobb volna,ha találkozna veled és utána mondaná,hogy "jaaa egyébként csak barátként gondolok rád!:o " (Felteszem a beszélgetések alatt már a hülyének is nyilvánvaló,hogy te mindenhogy gondolsz rá,csak barátként nem!) Utána meg az lenne a bajod,hogy miért hülyít...

"miután fülig szerelmes" Ugyan...elég könnyen megy ez neked,ha találkozás nem is kell hozzá. Mert eddig még azt sérelmezted,hogy odáig nem jut el a dolog...

2013. nov. 19. 23:53
 34/41 anonim ***** válasza:
Blablabla
2013. nov. 20. 00:23
 35/41 perfect li(f)e válasza:
Ohh..ilyen komoly érvekkel nem lehet vitába szállni..:)
2013. nov. 20. 11:30
 36/41 anonim ***** válasza:

32-es:Már megint hülyeséget beszélsz,de nem csodálkozom rajta.Menjél vissza játszani magaddal,hülyegyerek.

33-as:Talán egy kicsit jobb emberismerő vagyok,ezért írtam azt amit.Egyik pillanatban még neked mondja,hogy szeret a lány,aztán elmész dolgozni,majd jön is a szerető,aki úgy tudja,hogy nincs a lánynak senkije.Mit lehet az ilyen élőlényre mondani???Csakis azt hogy rib... .Az ilyenekért nem kár.Régen az ilyen embert,ha kiderült,hogy megcsalta a párját,azt kiközösítették,és senki se ment neki udvarolni.Ez a jó öreg szokás sajnos mára elveszett.De hadd vázoljak egy rövid sztorit egy ismerős rib...ról:Régen sokat "dolgozott" a "lány",majd talált egy gazdag srácot,aki éjjel nappal dolgozott autószerelőként(nagyon jól keres).Ebből a kapcsolatból született 1 lány,de a "lánynak" volt már 1 gyereke.Egyszer már szétváltak ezek azt emberek,mert a srác rájött,hogy a lány megcsalja,de szinte csak pénzes pasasokkal.Minden,ismétlem minden hétvégén "bulizni" ment,ami alatt persze "dolgozott".Az idióta srác visszafogadta ezt a "lányt",és most úgy néz ki,hogy a "lány" hivatalosan is megcsalja egy héten többször is a párját,miközben a 2 kislánya "még" nem tud erről semmit.Belegondoltatok mi lesz majd ha ez a 2 kislány egyszer rájön?2 esélyt látok:vagy ők is olyanok lesznek,amilyen az "anyjuk",vagy az első adandó alkalommal elhagyja a "családját".És ismerve a "lány" baráti körét(rib....k),simán rávezetnék erre az "ősi szakmára".Hányinger.

Úgyhogy számomra nem különbek azok a lányok,akik csak a pénztárcára hajtanak,és úgymond elnézik,ha csúnya a párjuk,hisz úgyis megcsalják majd.Na az ilyenek halálát nem siratom meg(mert hogy szoktak adódni problémák rib... meg a stri.. között.)Aki pedig nem ért egyet ezzel,az ugyanolyan rib...,mint aki "dolgozik",vagy mint a 32-es:seggnyaló stri.. .Egy normális világban ezek az emberek a selejtek,az elrettentő példa a normális társadalom számára.Leírom mégegyszer a gyengébb képességű olvasók miatt,hogy én is elítélem az erőszakot,de nem siratom meg azt akinek az a hivatása.Sok veteránt láttam már az utcán levágott lábakkal kéregetni,ami első látásra szomorú lehet(ne),de ha belegondol az ember,hogy lehet hogy megölt a háborúban egy egész családot,vagy épp megerőszakolt valakit,akkor már más a tészta.De azt se nézem emberszámba,aki például családos,de drogozik,majd egyszer túladagolja magát.Ilyenkor az Retek klub,meg hasonszőrű agymosoda társaik "jó embernek" írják le.De azt nem nézik,hogy ottmaradt a gyerek,és a párja.

2013. nov. 20. 11:48
 37/41 anonim ***** válasza:
A 24-est azt hiszem félreértettétek.Szerintem arra gondolt,hogy van hogy csak addig jó a srác,míg fizeti az italát,meg elhülyül vele.Én is sok ilyen lánnyal találkoztam már,míg fizettem mindent addig jó voltam,aztán meg elhúzott,ha már nem voltam "elég érdekes".Persze nagyon meg vannak osztva az emberek,mindkét oldalon vannak jó meg rosszabb emberek.Csak az arány nem mindegy...
2013. nov. 20. 11:54
 38/41 anonim ***** válasza:
minden lány szereti ha ki van neki nyalva! nincs olyan akit nem érdekelne a pénz.
2013. nov. 20. 12:14
 39/41 perfect li(f)e válasza:

Az ominózus 24-es válaszra reagáltam, amiben nem esett szó semmiféle megcsalásról, sőt kapcsolatról sem.

Természetesen a hűtlenséget én sem értem meg.Vannak, voltak és sajnos lesznek is ilyen lányok...mindenki magának választ. Egyszer bele lehet futni,de ha valaki visszafogadja azt,aki egyszer már megcsalta (legyen az nő vagy férfi),akkor ne lepődjön meg azon,hogyha ez még egyszer meg fog történni.

Ha meg egy buliban meg mindent ti álltok és ezt hagyja a lány,akkor sejthető,hogy mire megy..Észre kéne venni. Nekem evidens,hogy ha meghívnak valamire, akkor a következőre én.

2013. nov. 20. 12:18
 40/41 anonim ***** válasza:

Már bocs...de az miért ribiség ha mondjuk elsőre leszopja a farkam...:D

Inkább az a durva ha valaki hetekig hónapokig elvárja hogy körül ugráljam egy csókért cserébe.

Szerintem te egy csúnya kövér lány lehetsz, azt ezért háborogsz itt

2013. nov. 20. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!