Fiúk! Az hogy van hogy a k****k és a rib! k jönnek be nektek? Egy normális lány miért nem?
Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:16
21/41 anonim válasza:
Nekem meg nem kur..k és ri..ncok kellenek, hanem normális nők. Egyébként is van barátnőm és egyáltalán nem illik bele a fent említett kategóriába. Sőt együtt szoktuk őket kiröhögni. Értem én, hogy nehéz párt találni, de azért általánosítani nem kéne...
22/41 anonim válasza:
Érdekes,én is a "normális nőkre" bukom,mégis előbb utóbb kiderült róluk,hogy egy nullák szellemileg.Okos,intelligens lányokról beszélek,akik azelőtt nem hajtottak a pénzes pasikra,mint mostanában.Hiába vagyok én normális,ha nincs munkám,nincs autóm,nincs saját lakásom/házam.Viszont tudok szeretni,nevetettni,törődni,odafigyelni,megérteni,szexelni,egyszóval minden vágyadat kielégíteni,mégis a "normális lányoknak" idáig nem kellettem.Idáig lenéztema k.....kat,a plázacicákat,de sajnos a "normális lányok" többsége átalakult ilyenné.Mind megérdemli majd a sorsát,mindenkit utolér a sors.
23/41 Noydra válasza:
Fogadjunk, hogy neked mindenki ribi, aki jobban néz ki nálad, függetlenül attól, tudsz e róla bármit is...
Ilyen kérdés után meg legyél már szíves és ne tartsd magad normálisnak :)
24/41 anonim válasza:
Sokszor volt úgy hogy beszélgetés alapján minden nagyon klappolt a csajjal,nagyon jól éreztük magunkat,azt amikor a randi szóbakerült,akkor mintha leprás lenne az ember,úgy kerülik a témát,vagy szánalmas módon próbálnak barátkozni:lásd "Legyünk barátok!".Idióta ri...c az ilyen.Azt hiszik kénye kedvére szórakozhatnak a férfiakkal,azt csodálkoznak,ha megerőszakolják őket.Mindennek van egy határa.
25/41 Noydra válasza:
24-es miért, ha visszautasít egy nő, alapból r..banc, és erőszakolják meg a g..cibe? :D
Te is okos ember lehetsz :D
26/41 anonim válasza:
22-es vagyok:
Nem,nem mindenki ribi.
Hiszem,hogy van egy kevés százalék,akinek nem számít,csak a szerelem.Manapság luxus ilyet állítani sok lányról.Ez tény,hiába vagy megsértődve.MA belenéztem ebbe a szennyműsorba,a éjjel nappal budapestbe,azt az egyik csaj a házibuliban lefeküdt a barátnője pasijával.És büszke volt rá.Tudod te hány ilyen lánnyal találkoztam már.Ez rib...ság.
27/41 anonim válasza:
24-es te egy beteg f@.sz vagy. Úristen. Hölgyeim, én kérek elnézést, hogy ilyen gyökerek is vannak közöttünk. Még hogy megerőszakolni valakit... Bárkit. Basszus.
28/41 anonim válasza:
24-es volnék:Vannak esetek,amikor a csaj csak szórakozik a sráccal,és amikor a srác már fülig szerelmes,akkor int be neki,és koptatja le durván.Vagy csak szimplán húzza,hogy szexeljenek,majd amikor odakerülne a sor,akkor beint.Vannak akik ezt nem tolerálják.Persze az is undorító,ha megerőszakolják,de valahol érthető.A férfi uralkodni akar a nőn,és nem viseli el,ha lealacsonyítja.Míg világ a világ ez már így van.Ha nem lennének ekkora riban...,és normálisan értelmesen megbeszélnék a dolgokat,akkor sokkal másabbak lennének az emberek.
29/41 Noydra válasza:
26os annak a sorozatnak a lényege ugye eleve a szórakoztatás, és bár tényleg egy csúnya tükör a mai társadalom felé, nem vonnék le belőle semmilyen tényeket sem :D
30/41 anonim válasza:
27-es pöc.fej:Tanulj meg olvasni.Nem azt írtam,hogy azt kívánom nekik,csak azt hogy ne csodálkozzanak ha hergelik a jó népet.Én kérek elnézést hölgyeim,hogy ilyen analfabéták vannak köztünk.Te meg nyald azok seggét,akik téged (is) átbasztak,idiot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!