14-15 ÉVES FIÚK! Szerintetek egy lány mitől néz ki jól? Mitől szimpatikus? Miért járnátok vele? Normális válaszokat, légyszi
Mitől néz ki jól?Hát ez mindegyik lánynál más.
A stílusa,személyisége,nevetése,arc formája.Ezek jelentik nekem a szimpatikusságot.
Azért járnék vele,mert 1.elsőre szerelmes lettem bele.
2.Egy idő után többet akarnák.
15/F
Hát ez mindekinek más. :) Nekem pl a szőke csajok tetszenek jobban...Hát a csaj legyen kedves,szép,aranyos,és testre se legyen rosz...Nekem kb ennyi..ja és ne legyen k****..
Mert manapság nagyon sok van.. -.-
És hát h miért járnák vele..az szerintem lehet szerelemből is meg hogy valaki tetszik...És azt mondod h ő kell.. :)
15/F
Nekem a full tökéletes lány ilyen:
Belsőleg legyen őszinte és megbízható (lehessen rá számítani), lehessen vele normálisan beszélgetni, de hülyéskedni is :D
Külsőleg legyen az arca szép és letisztult, ne legyen túlsúlyos de anorexiás se. És azért az sem árt ha van melle (nekem a kisebb és a közepes méret jobban bejön).
Öltözködjön divatosabban és nőiesen.
Az #5-ös válaszoló (Shajt) leírta nagyjából.
Annyival egészítem ki, h tudja mikor kell komolynak lenni és mikor lehet hülyéskedni/viccelődni. + Legyen egy meghatározott, viszonylag normális stílusa, de ne ilyen h 'Rocker vagyok, csak rock zenét és csak a fekete ruhákat szeretem'. Tehát a stílusa, lehet egyszerű is, csak lehessen rá azt mondani h ez Ő, szval inkább egyéni legyen. Lehet divatos is, csak vigyen bele vmit amit ő adott hozzá, kreativitással.
De ez mind csak külsőség szinte.
+ Ha nincs pasija és szeretne ismerkedni/levelezni ír egy orivátot!
15/f Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!