Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet olyan, hogy egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy fiú, egy számára szimpatikus lány miatt nem jön össze mással? (Bőv. Lent. )

Figyelt kérdés

Arra céloztam, hogy néha olyan, mintha rám várna, néha meg nem így jön le..

Pl: a fiú már többször a tudtomra adta (a cselekedeteivel), hogy nem vagyok számára közömbös de valahogy azóta sem lépett felém ennél többet.

Elég helyes és értelmes is a srác, de mégsem lehet az a nagy csajozós, mert amikor én látom, csak beszélgetni szokott más lányokkal, de semmi több és amióta ismerem, nem mutatkozott még olyan lánnyal se, aki a barátnője lehetett volna.

Amúgy a napokban be is próbálkozott nála már egy lány(aki ráadásul az egyik jó barátnőm volt,mellesleg egy nagyon szép lány és nem tudott róla, hogy tetszik a fiú nekem), de még is visszautasította(mondván, mert nem érdekli őt)?

De ha van ilyen és ha a barátnőm nem érdekli, akkor felém meg mért nem lép?

Ja és hozzá tenném, hogy egy húszas éveiben járó fiúról van szó, szóval már nem az a tipikus "tini" srác. Ezért sem értem a dolgot..

A srác egyébként oda jár kikapcsolódni a haverjaival, ahova én is szoktam menni és ott is "ismertem" meg.

Tanácsokat, esetleg hasonló szituációkból adódó tapasztalatokat szívesen fogadok.:)

2012. dec. 18. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nah szóval :) A saját magamról készült megfigyeléseket leírom gy ilyen helyzetbe.Ha igazán tetszel neki akkor nem olyan bátor mert szeretné, hogy minden tökéletes legyen.Más lányokkal meg úgy van vagy összejön vagy nem.Veled szerintem ez másképp van.A bulizó helyen próbálj vele jól elbeszélgetni, megismerkedni vele, és ha tényleg nyuszi, de neked nagyon tetszik próbálj te lépni valami, hogy úgy érezze nyugodtan próbálkozhat.
2012. dec. 18. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Nahát, erre így még nem is gondoltam.

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,aranyos vagy! Ment a zöld kéz is :)

2012. dec. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!