Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha facebookon egy ismeretlen, de szimpatikus pasi, aki egy városban lakik veletek rátok írna, hogy szeretne megismerni?
Én személy szerint nem nagyon szeretek neten ismerkedni, de ha valóban szimpatikus, lehet adnék neki egy esélyt. Persze nem rögtön találkoznék Vele, hanem először facebookon kezdenék társalgásba!
Egyébként az önbizalmamnak mindenképp jól esne :)
Volt már rá példa, az egyikkel találkoztam, és két hónapig együtt voltunk, a másikkal nem, mert az az igazság hogy nem volt szimpi az adatlapja és a képei alapján.
Igazából próbálkozz, és majd meglátod, mi lesz.
Nekem nagyon tetszene! :D (A családi kapcsolatok kategóriából jött az ötlet? :P)
Mondjuk csak akkor nyitnék felé, ha tetszene, és ha értelmesen írna. Mondjuk kevés az esélye annak, hogy pont egy budapesti srác írjon rám. : D
Hát attól függ. Ha aranyos, és nem azzal kezdi, hogy holnap találkozzunk, hanem beszélgetni akar először, akkor miért is ne?
Ha elrémít a siettetésével, akkor persze leépítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!