Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú vagyok és van egy 13 éves lány aki eléggé érdeklődik irántam. Nekem is tetszik meg szimpatikus. Foglalkozzak a korkülönbséggel vagy ne?
Hát figyelj,a mai 13 éves lányok nagy része(nem a többség...) már fizikailag,és gondolkodásilag érettebb ,mint némely 15 éves lány.
A húgom 13 éves,most megy gimibe,és körülbelül 16nak néz ki a maga 170 centijével,és 75D-s melltartójával.:D
A viselkedése pedig még nálam is komolyabb...
szóval: szard le:DD
amúgy 16 leszek októberben,és a barátom 17 múlt májusban...
2 év korkülönbség nem sok. Ha tetszik neked a lány, akkor foglalkozz vele, persze ;)
A beszólásokat szard le - sokkal jobb, ha van egy lány, aki szeret, és boldoggá tud tenni, mint azok, akiknek a legnagyobb problémája az, hogy a barátnőd és közted van 2 év korkülönbség.
Én imádom a barátaimat, azt hiszem, bízhatok bennük, jókat nevetünk együtt, mégis belátom, hogy egy bizonyos srác tud boldoggá tenni. ^^
16/L
3. válaszoló vagyok.
Azóta történt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!