Fiúk! Az hogy van hogy a k****k és a rib! k jönnek be nektek? Egy normális lány miért nem?
Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:16
11/41 anonim válasza:
Azért mert ti az alfahímekre buktok.
12/41 anonim válasza:
édesdrágajóistenemmármegintegyilyenkérdés....
13/41 anonim válasza:
Bizonyára még emberileg ők is jobbak nálad.
14/41 anonim válasza:
Egy normális lány sosem írna ki egy ilyen hülye kérdést. Miért? Mert a normális lányok vagy épp a pasijukkal vannak, vagy nem gondolkoznak általánosító baromságokon, hanem értelmes dolgokkal lefoglalják magukat. Remélem segítettem:D
15/41 anonim válasza:
Én nem ribizek senkit.
Ha valaki bejön, akkor bejön, függetlenül attól, milyen sűrűn szexel, kivel meg hol. Mit érdekel engem, ha amúgy meg szimpatikus?
Egy aktív szexuális életet élő nő is lehet normális. Miért ne lehetne?
Ahogyan egy örök szüzességet fogadó árva, szende lány is lehet egy hatalmas, ordenáré paraszt.
16/41 anonim válasza:
Igen kérdező, kifejthetnéd, h pontosan mit is értesz a ribi kifejezés alatt, csak pár mondatban, érdekelne.. :)
17/41 A kérdező kommentje:
Mérgembe írtam ki! A ribi alatt azt értem hogy minden jött menttel lefekszenek. Rámásznak minden pasira.
2013. nov. 19. 22:32
18/41 anonim válasza:
Köszi az általánosítást!
Ennyivel nektek miért a cicafiúk, vagy a kigyúrt izomagyak jönnek be?
19/41 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít a pénz.
2013. nov. 19. 22:40
20/41 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!