14-15 ÉVES FIÚK! Nektek mi jön be? Ha egy lány magas vagy alacsony? Hány centitől számít magasnak? Milyen testalkat tetszik (gondolok itt: mellre, fenékre, súlyra. Stb. )? Normális válaszokat, légyszi
14/f nekem úgy jön be egy csaj ha magas mert én is az vagyok, kb 165-170 legyen a csaj, de nem zavar ha alacsonyabb vagy magasabb :) 170-től már magasnak számit
nekem úgy tetszenek a lányok, ha a mellük kicsi, a fenekük formás és a súlyuk kb 55-60 körül van
Legyen kb 30-45 centi magas, ugyanilyen széles. A füle legyen szőrös, a bajusza a szivárvány minden színében pompázzon. A hátából jégcsákányok álljanak ki, a melléből minimum 3 legyen neki, és akkor még kevesetmondtam.
Súlyra legyen olyan, mint egy világháborús hadihajó, tehát a testtömegindexe merőben térjen el az átlagostól, mert én személy szerint csak a különleges lányokra bukom.
Erre mondják, hogy SOKAN SOKFÉLÉT SZERETÜNK! ;)
en szeretem a magas lanyokat, en 190cm vagyok, szal a csaj magassarkuba ne legyen magasabb nalam, kb 177-180 ( ez a max, de ha magasabb lenne a megadottnal, nem zavarna) a magassag also hatara a 165cm ( nem vagyok felszines, nem fogom lemerni, es ha 164 cm akkor nem fogom kidobni...). Szeretem a kicsi formas melleket, a nagy ciciktol szo szerint undorodom... szal legyen picike ;) nem szeretem ha vekonyka, csontos a csaj, legyen mit fogni rajta, feneke is legyen formas, lehessen jol megfogni.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!