14-15 ÉVES FIÚK! Nektek mi jön be? Ha egy lány magas
vagy alacsony? Hány centitől számít magasnak? Milyen
testalkat tetszik (gondolok itt: mellre, fenékre, súlyra.
Stb. )? Normális válaszokat, légyszi
Mindenképp alacsonyabb vagy legalább egy magas velem :)(180=>).
180-tól számít magasnak nálam.
Ne legyen elhízva,olyan 50-40 kiló körül azért legyen(a csontikat nem szeretem).Fenék szép formás,de annyira nem számít.Mell egy olyan 80-as,és a testalkat is lehetőleg formás.
Ennyi lenne ;).
(Ha valamelyik lány olvasó ilyennek gondolja magát írhat privit képpel lehetőleg :),nyugi nem vagyok bányarém ;).
15/F
2013. nov. 3. 17:52
12/20 anonim válasza:
Legyen magas, mert sokkal kecsesebb és vonzó számomra egy magas hölgy (sztem 175 cm-től magas). Lehet az átlagtól picit kerekebb, nem kövér, dundi fenék, kicsit vastagabb comb se baj, de legyen dereka, ha egy kerekebb hölgynek karcsú dereka van, az nagyon megfog, meg az ilyen lányoknak általában nagyobb cicijei is vannak, amelyek úgyszintén vonzók, de persze az összkép a fontos, ezek csak külsőségek, amelyeket szívesen veszek, de nem ez alapján választok, hanem személyiség alapján...
15f/185 cm
2013. nov. 5. 20:50
13/20 anonim válasza:
legyen szep, kedves, karcsu ,de ne annyira mint a fuggony karnis.legyen szep kicsi de formas melle a magassag midegy en 145 cm vagyok kb es az osztalyban a lanyok hozzam kepest sokkal nagyobbak de nem nagyon zavar nem a magassag a lenyeg hanem ezek.
2013. nov. 16. 22:15
14/20 anonim válasza:
15/F. Ha lehet tőlem legyen egy nagyon picit alacsonyabb de ne túl sokkal én kb 173 vagyok. A melle ne legyen túl nagy csak formás. Szeretem ha jó formás a lány feneke mert van mit rajta fogni. Súlya az mindegy de ne legyen dagi viszont sovány se hát ilyen átlagos testsúly persze korhoz képest. Viszont én a belsőre megyek igazán. Ha valaki magára ismert ezek alapján, írjon priviben. Nem vagyok bűnronda.
2014. márc. 3. 21:08
15/20 anonim válasza:
17/f
Én azt szeretem ha nálam alacsonyabb (bár ez az én 190 cm-el nem nehéz), a 170 cm körülit tartom ideálisnak. A fenekeket nemigen szoktam/szeretem nézegetni ìgy az nekem mindegy. Ami fontos nekem, hogy viszonylag nagy mellei legyenek. Nekem az a testalkat jön be, mikor úgymond ,,van rajta egy kis hús''.
2016. júl. 14. 00:42
16/20 anonim válasza:
175-180CM között, vékony, barna haj, szép arc, az-az igazi.
Az ilyen lányok írhatnának privátba. ^^ 18/F
2016. júl. 26. 15:55
17/20 anonim válasza:
168 cm felett legyen (én 173 cm de elég gyorsan növök), 175 cm-től magas. Feszes fenék, formás, de nem nagy mellek, ne legyen duci, inkább sportos, vékony :)
2016. szept. 2. 18:45
18/20 anonim válasza:
Itt irta par fiu hogy mell meret: es egy szam mint pl 75,80 akarmi... Na fiuk... Felvilagositalak titeket hogy az a szám a mell méretezésben az a hát szélességét jelzi.... Viszont ami van benne betű mint pl: A B C... Stb ezek jelzik a mell meretet az A a legkissebb es igy tovabb... Remelem mostmar ertitek...😂
2017. nov. 5. 01:13
19/20 anonim válasza:
2017. nov. 5. 01:13
20/20 anonim válasza:
...hogyis mondjam nekem a...van egy bizonyos pont a gerincen ahova az erőkifelytés öszpontosul,vagyis a lapockája és a nyaka közti rész és ott a testtartás az ami igazán tetszik...konkrétan nem is az alakja érdekel hanem ,hogy milyen érzéseket/vágyakat fejeznek ki a legapróbb porcikái...nagyon sok olyan testrészt tartos szexinek amire más normális ember fel se figyel; például az alkar ;és hogy azon hogy helyezkedik el a szörzet(nagyon cuki tud lenni:-) ...és persze az izomzat is nagyon fontos;legalábbis hogy tényleg a személyiségét szimbolizálja e; vagy csak kényszerből edz mert meg akar felelni a társának. aztán fontos megemlíteni a bőrszínt is igazából a barna és fehérbőrűek is épp úgy tetszhetnek ;viszont! az angliában élőknek van valami különleges tulajdonságuk a bőrükkel kapcsolatosan...eszméletlenül jól néz ki az az enyhe sápadt szín ;aminek köszönhetően jobban lehet látni az ember anyanyelvét,a testbeszédet...legyen nagyjából 170 cm magas és barna esetleg szőkésbarna hajú -ha esetleg kifejezetten szőke lenne...nemtudom ti hogy vagytok vele, de az ilyesztő...nagyjából...fogalmamsincs hány kilósnak mkéne lennie ,mivel én 82 vagyok (annyi ne legyen˘!:D) (bár nem tartom magam túlsullyosnak)...egyébként engem azzal venne le a lábamról egy szép lány ha eljönne velem biciklizni estleg innánk pár energiaitalt( mindennap letekerek 40 km-t és iszok 1 néha 2 energiaitalt, mivel nemrég kerültem hatosztályosba(-gimi) és biciklivel járok át a szomszédos városba) valamit elfelejtettem! minden alapja a bizalom és a leendő házisárkányomtól elvárnám ,hogy feltétlenül megbízzon bennem˘ 14/f gondolom borzalmas lett a fogalmazás amibe az is közrejátszik hogy megittam majdnem egy liter energiaitalt (azért vagyok még mindig fent) Jézusom!-ez a személyleírás nagyon hasonlít Lauren Orlando személyiségjegyeire...nem baj ha szerelmes leszek csak ezzel meg ne sértsem...mivel semmi esélyem nála; még ha bejutnék az oxfordba se biztos ;hogy rámnézne...pedig kis híján zseni lennék csak az állandó depresszió miatt már szinte felkelni sincs kedvem nemhogy írni...nem érdekel ,hogy titeket nem érdekel amit írok azért offoltam is egy kicsit ugyanis elegem van a hülye kérdésekből miért kell mindig másoknak megfeleni? borzalmas a mai társadalmi forma ezért is szeretnék kimenni angliába
2017. dec. 29. 23:59
Kapcsolódó kérdések: