Visszahúzódó, zárkózott, aspergeres fiúk! Mit gondoltok a szintén zárkózott, szófukar lányokról?
Nem 100%-ban aspergeres, de sok tekintetben hozzájuk hasonló fiú vagyok. Szerintem az ilyen lányokkal az első lépéseket nagyon nehéznek érezzük, és ezért kerüljük el őket. A kommunikáció nekünk sem az erősségünk, így sokkal könnyebb azzal ismerkedni, aki sokat cseveg, nyitott, hozza a témákat a beszélgetéshez, nekünk pedig (kis túlzással) elég hallgatni.
"Komoly", számomra érdekes témáról persze jól tudnék beszélgetni. Csak belénk van vésve a konvenció, hogy ha akarok valamit egy lánytól, akkor ilyennel röhejes volna próbálkozni, és muszáj humorosnak, jó fejnek lenni... Ezen a vélt elváráson nehéz felülemelkedni, így maradnak az alapból nyílt, beszédes lányok. Persze ha ebből kapcsolat lesz, akkor előbb-utóbb kiderül, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. :S
A 11-20 14:26-os hozzászólóval egyetértve: egy fiú szemében tényleg fontos a külső, de ez nálam sem azt jelenti, hogy "bomba nőnek" kell lenni. Viszont amikor egy lány elutasítja a nőiesség minden jelét, azt az érzést kelti bennem, hogy ő nem akar kapcsolatot, és az érdeklődésemnek annyi. Ez nálam sajnos ösztönös, ésszel nem tudom felülbírálni. De csak apróságok kellenek: ilyen a szép hosszú haj, a visszafogottan nőies öltözködés, stb., stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!