Miért nem kell egy lánynak sem az olyan fiú, aki inkább kedves, megértő, gyengéd, nyugodt, visszahúzódó, értelmes típus, miért nem akarnak ismerkedni sem egy ilyen fiúval?
mert szerinted ennyi elég a szerelemhez???
oké hogy vannak jó tulajdonságaid de ezzel még egy lányból se nagyon tudsz kiváltani érzéseket
vagy megszeret egy lány vagy nem
és azt nem a jó tulajdonságaid mennyisége fogja meghatározni
Szerintem nagyon is jó ha egy srác kedves, megértő, gyengéd, nyugodt, visszahúzódo, értelmes. Nekem bejönne. Nem feltétlen nőiességre utaló tulajdonságok ezek, miért ne lehetne egy srác ilyen?
16L
Nekem sok ismerősöm jobban szereti az ilyen legényeket.
Ki nem állhatják a falubikája tetovált alakokat.
Csak talán az a probléma, ők is kissé félénkek, kedvesek, csendesek - és elmennek egymás mellett.. nincs aki kezdeményezzen. (Meg szerencse is kell hozzá..nekünk volt) Figyelj jobban a félénk, csendes lányokra, és hódítsd meg kedvesen a szívét.
" legalábbis izgalmasabbak számukra."
Azután félév után itt izgulnak ezek a lányok: a rosszfijju nem figyel rá/ iszik/ csal/ sőt ver.
Aki szerint ez unalmas, annak azt kívánom hogy hetente verje sz@rrá az alkoholista barátja/férje.
Vagy dobjanak molotov koktélt a házukra mert a "válallkozó" barátja rosszul üzletelt.
Sok buta nőszemély...
Utolsó, csak nem te is a fent leírt kedves pasi vagy?
Kérdés: mennyire lehetsz kedves, hogyha ilyeneket kívánsz vadidegen nőknek, csak azért, mert nem te vagy az esetük Megmondom.... semennyire. Bocs.
Ha nő vagy, akkor meg nyilván tisztában vagy vele, hogy a pasik nem feketék és fehérek. nincsenek csak jó, meg csak rossz pasik. Ha meg nem tudod, akkor egyszerűen csak nem találkoztál elég pasival az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!