Csendes, visszahúzódó lányok! Hogy lehet hozzátok közel kerülni?
Nekem tetszene
1 visszahúzódó lány
Hát ha nem mész oda, akkor esélytelen. Légy férfi, és vállald be a kockázatot!
Azért ne azzal kezdd, hogy kő-e kóla...
Hanem csak kezd el vele beszélgetni. Bármiről. Ha szótlan, akkor is. Kérdezz tőle sokat! Kérdésre egyszerűbb válaszolni... És úgy könnyebb neki. Ha te kezdeményezel, érdeklődsz nála, róla, suliról, bármiről, könnyebben feloldódik. És ha már megvan a beszélgetős viszony, akkor már biztosabbra tudsz menni, nem fog egyből elküldeni. :)
Szia!
Én is egy visszahúzódóbb lány vagyok, és én szeretem a dumásabb fiúkat :) Egy dolgot ne csinálj: ne mondj olyat neki, hogy "Te mindig ilyen csendes vagy?" vagy valami hasonló dumát. Ettől a falra mászunk. Szerintem ha mondjuk a barátnőjével szokott kettesben lenni, akkor menj oda mindkettőjükkel dumálgatni, ismerkedni, és ne akkor támadd le, amikor egyedül van. Aztán majd szépen lassan alakul :) És legyél türelmes hozzá, ne várd, hogy egyből a nyakadba ugorjon, kell egy kis idő, amíg feloldódunk mi csendes lányok, de menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!