Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csendes, visszahúzódó lányok!...

Csendes, visszahúzódó lányok! Hogy lehet hozzátok közel kerülni?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk, elég sokat vagyok a termükben, de egyszerűen semmi nem jut eszembe, hogy lehetne kezdeményezni ennél a lánynál mivel elég visszahúzódó. Én meg inkább nagydumás srácnak vélem magam, de azt meg nagyon égőnek találnám, ha csak odamennék, aztán meg mondjuk nem úgy sülne el a dolog, mint ahogy azt szeretném.TEHÁT csendesebb lányok, nektek mennyire jönnek be a nagydumás srácok, illetve ha ültök az utolsó padsorban a barátnőtökkel és odamenne egy ilyen fiú akkor mit reagálnátok? (bocs h hosszú lett a mondókám)

2013. nov. 8. 15:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tesó , pont ez érdekel engem is!
2013. nov. 8. 15:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez attól függ hogy elviselem e vagy sem. Ha nem viselem el akkor rossz a helyzet... De ezt az adott szituáció is változtatja mert ha úgy jön oda hogy "hé te!" vagy valami parasztos szöveggel az is minuszba viszi a mérleget.
2013. nov. 8. 15:59
 3/15 A kérdező kommentje:
most az h nagydumás, azt ne úgy értsétek, hogy egy bunkó tirpák tájparaszt, hanem csak változatosan, és falusiasan fogalmazok a kortársaimhoz viszonyítva.
2013. nov. 8. 16:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszene

1 visszahúzódó lány

2013. nov. 8. 16:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem mész oda, akkor esélytelen. Légy férfi, és vállald be a kockázatot!

Azért ne azzal kezdd, hogy kő-e kóla...

Hanem csak kezd el vele beszélgetni. Bármiről. Ha szótlan, akkor is. Kérdezz tőle sokat! Kérdésre egyszerűbb válaszolni... És úgy könnyebb neki. Ha te kezdeményezel, érdeklődsz nála, róla, suliról, bármiről, könnyebben feloldódik. És ha már megvan a beszélgetős viszony, akkor már biztosabbra tudsz menni, nem fog egyből elküldeni. :)

2013. nov. 8. 16:05
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én is egy visszahúzódóbb lány vagyok, és én szeretem a dumásabb fiúkat :) Egy dolgot ne csinálj: ne mondj olyat neki, hogy "Te mindig ilyen csendes vagy?" vagy valami hasonló dumát. Ettől a falra mászunk. Szerintem ha mondjuk a barátnőjével szokott kettesben lenni, akkor menj oda mindkettőjükkel dumálgatni, ismerkedni, és ne akkor támadd le, amikor egyedül van. Aztán majd szépen lassan alakul :) És legyél türelmes hozzá, ne várd, hogy egyből a nyakadba ugorjon, kell egy kis idő, amíg feloldódunk mi csendes lányok, de menni fog :)

2013. nov. 8. 16:08
 7/15 anonim válasza:
Hányadikasok/hány évesek vagytok?
2013. nov. 8. 16:14
 8/15 anonim válasza:
Van barátja?
2013. nov. 8. 16:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Úgy lehet hozzájuk közel kerülni,hogyha csak ketten vagytok,nagy társaságban nehéz egy ilyen lányhoz közel kerülni,és nem viccekkel meg kell kezdeni,meg ahogy már írta valaki,nem jó,ha megkérdezed,hogy mindig olyan csendes-e...ha komolyabb témával indítasz,szerintem az jobb.
2013. nov. 8. 16:22
 10/15 A kérdező kommentje:
9. esek vagyunk, én 15 ő 14
2013. nov. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!