Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk, hogy lehet hozzatok...

Fiuk, hogy lehet hozzatok kozeledni? :D

Figyelt kérdés
Az evfolyamombol nagyon bejon egy srac, meg nem beszelgettunk, legjobb baratnom osztalytarsa szoval baratnom neha beszelget vele. Szerintetek hogy tudnek vele megismerkedni. Neha atmegyek az osztalyukba de valahogy beszelni is kellene vele :/ koszonom s valasszokat :3

2013. nov. 7. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj be újból az osztályukba, és meglátod. Tegyük fel, éppen tanul valamit. Érdeklődj, mit tanul. Utána kezdj el vele beszélgetni, mosolyogj rá sokat, és légy magabiztos. Ha megtetszel neki, biztosan megjegyez, és ha legközelebb lát, nyilván meg fog téged szólítani. Mindent bele! :D 19/F
2013. nov. 7. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:

"Bökj meg facen és én rád írok chaten" http://www.youtube.com/watch?v=lKTEo5gskLQ

egyébként, először egy aranyos mosoly+köszönés is megteszi szerintem :) sok sikert :))

2013. nov. 7. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: ez jo otlet lenne de annyira idegen vagyok a szamara... kicsit furan jonne ki ha csak egy idegen odamegy hozza xd

#2: koszi igy probalom majd valahogy :)

2013. nov. 8. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld úgy alakítani,hogy amikor egy közös ismerősötökkel beszélget,akkor valahogy te is bekapcsolódj a beszélgetésbe.Szerintem ez a legegyszerűbb szerintem.

Hány éves vagy? :)

2013. nov. 10. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Felém ha motoron közeledik egy lány, az már valszeg érdekel...
2014. jan. 2. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!