Csajok, mit szolnátok ha egy idegen pasi odamenne hozzátok az utcán hogy lefotozhat e?
Figyelt kérdés
Mert szépek vagytoki..csak ennyi..csak egy foto...elküldenétek a busba, vagy belemenétek?2013. okt. 23. 05:08
4/17 A kérdező kommentje:
az igen...hát akkor marad a titokba fotozás hátulrol:)
2013. okt. 23. 05:29
5/17 anonim válasza:
Jelzem, ha észreveszi, hogy egyenesen őt fotózod, akkor követelheti, hogy töröld - ha nem, szépen feljelenthet, és kellemes kis pert akaszthat a nyakadba (vagy, ami valószínűbb, egy csattanó pofont fogsz kapni)
6/17 A kérdező kommentje:
nem fogja észrevenni ügyesen csinélom
2013. okt. 23. 07:06
7/17 anonim válasza:
Közterületen azt fotózol amit akarsz!
8/17 anonim válasza:
Természetesen ha magáncélra használod akkor törvényes.
9/17 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem. Anyit mondott: Nem! Nem küldött el a fenébe. De csak akkor az egyszer akartam fotózni ismeretlent.
10/17 anonim válasza:
gyerünk kérdező, mindent bele fotózz le mindenkit és tedd fel ide mind!
: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!