Hogyan reagálnátok arra csajok, ha utcán, buszon egy idegen pasi úgy próbálna ismerkedni hogy elkezdi csókolni nyakatokat vállatokat?
Figyelt kérdés
Olyan sokszor látok szép nyakú vállú lányokat, pláne itt a meleg és így kint vannak ezek a testrészek. Azt tervezem hogy buszon, utcán stb., aki tetszik nekem, ahhoz odamegyek és elkezdem csókolgatni nyakukat vállukat. Beválhat?2013. máj. 18. 13:54
2/33 anonim válasza:
De majd küldjél nekünk képeket, hogy mekkora nyakleveseket kaptál!
3/33 anonim válasza:
Szerintem nem csak a csajoktól kapnál!
4/33 anonim válasza:
Szerintem egy olyan pofont kapnál, és úgy hasbavágnának, sőt, úgy letaposnák a lábad (nem, nem feltétlenül csak a lányok), hogy utána elmenne a kedved egész nyáron az utcára lépni...
5/33 anonim válasza:
Úgy verném pofán mint a szél. Orrtörés és rendőrségi eljárás nélkül nem úsznád meg, mert sikoltoznék is.
Arra esetleg nem gondolsz, hogy ezek a lányok nem rád várnak és nem vagy szimpatikus?
Mit szólnál, ha egy ilyen nők [link]
kitalálnák, hogy édes cuki pofa vagy és elkezdenének simogatni és csókolgatni.
6/33 anonim válasza:
Akkora pofont adnék neki, hogy kiköpi a fogát.
7/33 anonim válasza:
Ha nem futnál elég gyorsan el, pofon vágnálak, az biztos.
8/33 anonim válasza:
Hát ha a lány nem is akkor én rugnálak arcba,ha mázlid van akkor nem acélbetétes van rajtam :)
9/33 anonim válasza:
A könyököm gyorsan a képedben találnád utána meg kihívnám a rendőröket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!