Lányok! Ha discoban odamennék hozzátok és azt kérdezném valamékőtöktől, hogy "van térképed? Mert elvesztem a tekintetedben! " Ez nektek tetszene?
ilyen ált. dumákat KÖNYÖRGÖK felejtsétek el,mert SENKINEK nem fog bejönni,soha..
odamész,leszólítod,oszt beszész tovább,egyszerűbb ,mint benyalni kívülről 6 ilyen szöveget,és amikor már nem tudsz többet-csaj megun,oszt vége
ÜBERGÁZ.
A lányok hánynak az ilyen szövegektől, de tényleg, főleg azért, mert az jön le belőle, hogy nem ismerkedni, csak arcoskodni akarsz. Ha őszinték a szándékaid, abban az esetben pedig nevetségessé teszed magad azáltal, hogy egy előre begyakorolt, gagyi szöveget darálsz le, ettől izzadságszagú és erőltetett lesz a próbálkozás.
Próbáld elkapni a tekintetét, ha szemez veled, visszamosolyog, akkor sétálj oda és kérdezz tőle normális dolgokat, mint amit az kommentelő is írt:)
Hidd el, ezzel azt sugárzod hogy magabiztos srác vagy, akivel érdemes szóba állni, ezt pedig sokkal jobban preferálják a lányok, mint a leszólítószövegeket... azoktól a falra mászunk, ezzel pedig felkelted az érdeklődésünket. Ilyen hiperegyszerű, sok sikert! :))
Nagyon gázosak az ilyen betanult szövegek.
A gyere táncolni, vagy az igyunk meg valamit bőven elég.
"Szia, ne haragudj, de te fingottál?"
Ha azt mondja, hogy igen, akkor szó nélkül menj el.
Ha azt, hogy nem, akkor mondd azt, hogy "ja, akkor én voltam".
Ha odamennékm szia meghívhatlak egy italra? és megkérdezném, hogy hívnak, mit szeretsz csinálni stb, meg ilyenek, az jobb lenne, nem lenne nyomulós?, mert táncolni biztos nem táncolnék, mert ratyin táncolok, a tánc feltétlenül kell?
ÁÁ már nagyon régen voltam discoban, na és azt szeretitek ha a fiú józan vagy azt ha részeg? Gondolom azt ha józan.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!