Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csendes, visszahúzódó lányok!...

Csendes, visszahúzódó lányok! Hogy lehet hozzátok közel kerülni?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk, elég sokat vagyok a termükben, de egyszerűen semmi nem jut eszembe, hogy lehetne kezdeményezni ennél a lánynál mivel elég visszahúzódó. Én meg inkább nagydumás srácnak vélem magam, de azt meg nagyon égőnek találnám, ha csak odamennék, aztán meg mondjuk nem úgy sülne el a dolog, mint ahogy azt szeretném.TEHÁT csendesebb lányok, nektek mennyire jönnek be a nagydumás srácok, illetve ha ültök az utolsó padsorban a barátnőtökkel és odamenne egy ilyen fiú akkor mit reagálnátok? (bocs h hosszú lett a mondókám)

2013. nov. 8. 15:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Én is hasonló lány vagyok, de ha akkor jönnél oda hozzám amikor mással vagyok valószínűleg elcsendesednék és várnám, hogy a másik lány válaszolgasson neked, majd folytatnám vele a beszélgetést ha elmennél. Én 1-1 emberrel közvetlenebbül tudok beszélni, de ha többen vannak akkor meg se szólalok, el vagyok magamban.
2013. nov. 8. 17:46
 12/15 anonim válasza:
Várd meg a pillanatot amikor a csaj egy kicsit egyedül marad , akkor van lehetőséged vele beszélgetni . Ne lepődj meg rajta ha közben a lány zavarban lesz esetleg majd kerüli a tekintetedet ( én is ilyen vagyok ) .. Ha kitartó vagy és elég bátor akkor menni fog , és ha tényleg olyan nagy dumás vagy és meg tudod mondjuk nevettetni a lányt , akkor nyert ügyed van :))
2013. nov. 8. 18:25
 13/15 anonim válasza:
Van barátja? Mióta tetszik?
2013. nov. 8. 18:26
 14/15 A kérdező kommentje:
nincs barátja, és elutasított már egy tőlem külsőleg 10x jobb srácot, szoval ezért nincs meg a kellő önbizalom többek között
2013. nov. 8. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább akkor menj oda,ha egyedül van mert a végén még azt hinné(k) ,hogy a barátnője miatt érdeklődsz.Lehetőleg ne ilyen elcsépelt témáról beszélj és hagyd ,hogy ő is megszólaljon ,illetve mosolyogtasd meg.

Egy viszonylag csendes lány.

2013. nov. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!