Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy ezek a félénk, visszahúzódó, inkább tanulós, kedves lányok nagyon jól elbújnak, szinte sose lehet őket kifogni sehol sem a városban?

Figyelt kérdés
Én már azért nem szólítok le lányokat, mert ahányszor nagy ritkán összejött egy rendes és vonzó lány, biztos, hogy volt pasija. Ellenben unom, hogy vannak ezek a flegma, lenéző, tiszteletlen lányok, ezek miatt nincs kedvem már megalázni magam azzal, hogy leszólítom őket rendes hangnemben.
2013. okt. 30. 21:48
1 2
 1/11 Noydra ***** válasza:
Mert ők egész nap tanulnak?
2013. okt. 30. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
mert félénkek és visszahúzódóak, én is ilyesmi vagyok
2013. okt. 30. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Mer a rendesek egész nap a könyv mellett ülnek, ezek a penészvirágok már csak ilyenek :D
2013. okt. 30. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert ők csak a könyvekkel szexelnek.
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert mindig ők választanak. Nagyon nagyon ritka az, hogy valaki észrevegye őket rejtőzésük alatt. Mert hogy olyanok mint a kaméleon, próbálnak beleolvadni a tömegbe, hol kevesebb, hol több sikerrel szokott nekik sikerülni. Nagyon okos pasinak kell annak lennie, hogy kiszúrja előbb a lányt:)
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezen rengeteget gondolkodtam már én is, valaki megmondhatná végre. Ha az utcán leszólítasz az egy ilyen lányt, akkor teljesen értetlen, és azt hiszi, hogy csak át akarod vágni.
 7/11 anonim ***** válasza:

keresd őket a könyvtárban és a tantermekben :)

egyénként énis ilyen lány vagyok, szerintem legegyszerűbben a neten ismerhetsz meg ilyen lányokat, élőben tényleg macerás

2013. okt. 30. 21:56
 8/11 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok, és én csak örülnék neki, ha egy fiú leszólítana :)
2013. okt. 30. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Leszólítottalak 8-sa. Na, most mi lesz?
2013. okt. 30. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
A 8-as egy kamu:D
2013. okt. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!