Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha azt akarom hogy tetszek 1...

Vik98 kérdése:

Ha azt akarom hogy tetszek 1 olyan lánynak aki inkább olyan visszahúzódó típus akkor azt hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Még csak 1 szer találkoztunk és nem tom h szólítsam meg mert még közös témánk sincs...

2013. okt. 27. 16:24
 1/3 anonim válasza:

Baromi nagy közhely, de add önmagad. Én magam is visszahúzódó vagyok, de nem gondolom, hogy ettõl más lennék.

Ha nem tetszel neki, akkor egész egyszerűen nem. Ezt nem lehet "csinálni".

Beszélgetni persze oda mehetsz hozzá, de szerintem csak akkor érdemes, ha elõtte már szemeztetek meg ilyesmi.

Sok sikert

16/L

2013. okt. 27. 16:40
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én is inkább ide tartozom, és nekem az jön be, ha a fiú udvarias ( Engem komolyan meg tud hatni egy fiú, ha kinyitja előttem az ajtót, segít vinni valami nehezet, bókolgat) sokat beszél velem, meg tud nevettetni, ilyesmi. Esetleg ha megtudod, hogy mik a hobbijai, mit szeret csinálni, kiderülhet, hogy van közös pontotok, amiről bármennyit tudtok beszélni :) Úgyhogy kezdeményezz beszélgetést és ha nincs több téma, valamit gyorsa találj ki, hogy ne érezze magát hülyén a lány:D Sok sikert!
2013. okt. 28. 23:26
 3/3 anonim válasza:
ó én is 16/lány voltam :D
2013. okt. 28. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!