17 éves fiú vagyok és még szűz. Soha életembe nem volt még barátnőm, még nem is csókolóztam. Elég visszahúzódó típus vagyok, nem járok bulizni stb. Szerintetek érdemes várni az igazira, vagy veszítsem el egy prostival? (már nagyon kanos vagyok)
Aztán majd hónapok múlva jön a következő kérdés tőled, hogy nem tudod megtalálni a szerelmet, eddig mindig csak prostival voltál, és mennyire bánt, hogy egy hivatásosnak adtad a szüzességed.
Rosszlanyok.hu-n találtam meg a kiszemeltet akivel gondoltam hogy elvesztem :)
Köszönöm a segítséged :)
Szia!
Én is a prostira szavazok. Van egy nagyon jó barátom, aki 22 éves és még mindig szűz, rossz látni mit összekínlódik, már nagyon zavarja és bántja ez a dolog, azt mondta, 17 éves korában nem hitte volna, hogy 5 év múlva még ugyanitt fog tartani...és kilátása sincs hogy ez az áldatlan állapot változni fog.
Talán az önbizalmadat is erősíti majd ez a kaland és könnyebben megy utána az ismerkedés. Arra viszont vigyázz, hogy ez után az alkalom után ne ugyanúgy húsként nézz a lányokra és a nőkre általában.
5/8-as, nem, nem hallottál még igazi rinyálást...:(
Egyik haverom csinál már olyan rohadt nagy cirkuszt a szüzessége körül évek óta, hogy attól félek, egyszer agyon fogom ütni...
Lett volna lehetősége, nem is egyszer, de ő vár az igaz szerelemre, de közben egyfolytában nyekereg, hogy milyen szerencsétlen is amiért még mindig szűz és irigyli a többi férfit akiknek sikerül, de neki nem, féltékeny az össze nőre...szóval elég kiborító alak. :)
A kérdező csupán dilemmázott és ebben kért tőlünk segítséget. Nincs ebben semmi.
Egy vagy a sok sablon visszahúzódó sose basztam srác közül, ne aggódj, pöcegödröt lehetne rekeszteni ezzel a fajtával. Én is ez vagyok amúgy, van pofám 27 évesen is szüzikének lenni. Én azt mondom ne várj, ne várd a sült galambot, mert ha képtelen vagy a jellemed miatt tenni érte, akárcsak én, ha nem tudod elhinni,hogy téges is szerthet valaki, akkor egyértelmű ,hogy nem is lesz soha az életben nőd. Ezen a hozzáálláson pedig az égvilágon senki, semmi nem tud változtatni!!!! Csak te. Ehhez pedig lépned kell. MÉGPEDIG! a könnyebbik utat kell választanod ez esetben! Ez a PROSTI! GO PROSTI!
Majd ott megízlelheted ,hogy mi az élet, és utána talán jobban beindulsz. Kb. ennyi az életesélyed arra hogy boldog legyél ilyen jellemmel, máskülönben lehúzhatod a rolót. Mások már évek óta reszelik a lukakat, neked láthatod hogy nem megy. Ha pár év alatt nem ment, akkor ahogy telik az idő, még úgyse fog! Hidd el, minél tovább vársz ,annál cinkesebbnek érzed, de a vágy meg felzabáll belül. Menj, és kúpáld ki a farkad. Én erre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!