17 éves fiú vagyok és még szűz. Soha életembe nem volt még barátnőm, még nem is csókolóztam. Elég visszahúzódó típus vagyok, nem járok bulizni stb. Szerintetek érdemes várni az igazira, vagy veszítsem el egy prostival? (már nagyon kanos vagyok)
Nem volt sikertelenségem, egyszerüen csakk soha egyszer nem mentem oda, még ahhoz sem akivel lehetett volna. Elutasításról szó se volt sosem. Egyszerüen nem ment, az idő meg eltelt. Mindig ezt mondogatta amúgy a környezetem, ezzel "altattak" hogy nyugi ,még nem vagy elkésve, ráérsz még,várj, és igen, várás az megvolt, de mondom ,ezzel a jellemmel nem fog változni ilyen téren! a helyzet! azok könnyen beszélnek ,akik haverkodósak, dumásak, könynen teremtenek kapcsolatokat, akik elébük akad,azt bevállalják, nálunk nem ez a helyzet... Szard le!
Ugyan ott fogsz kikötni mint én. Még 27 évesen full egészségesen is fiatal vagyok, még nekem se késő, de azért fene tudja, mikor döglesz meg egy balesetben satöbbi, jó minél előbb ha nemi életedet kiéled. Kb ha most belevágok a prostizásba, három év alatt be tudok pótolni velük mindent, és én is boldog leszek, mint az átlag.
Érzelmeket szard le, ha aranyos prostilányt fogsz ki, akkor jó lesz, összehaverkodsz vele, egy laza szexkapcsoaltod is lehet még simán.
NEm igaz, elmodanám,hogy nagyobb önfegyelemmel eddzek már régóta mint amit a katonák összebrekegtek annő, külsőmet iletően soha életben nem mondanád meg rólam,hogy határozatlan sose szexelt szűz gané volnék, hidd el nem ezen múlik. Ezek csak ilyen fellengzős keménykedős szavak, hogy húú pfuu katonaság, nem ,ez bizony alapjaiban van elbaszva, a 20 század vége szülői nevelés csődjei, meg a társadalmi életre rossz módon szokott emberek "rákfenéje" Ezt a sor hozza, az ilyen jellemű emberektől független külső tényezők befolyásolják 90% ban.
Szülői túlféltés miatti önbizalomhiány, szar közeg gyerekkorban, későnérős jellem, ezek közül miről tehet baszod? Semmiről. Lehet akárki akármilyen alfa külsőre, meg akaratban, ha pszichésen ,szexuális téren zavarokkal küszködik. Nem kell a szezont a faszommal keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!