Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó ribanc, ismerős ez a típus?
Nemrég lett vége egy rövidtávú kapcsolatomnak, mert a lány kinézetre visszahúzódó, kimért, aranyos, kedves, csendes volt. Sőt, 2 hónap alatt, amennyire megismertem nem változott a véleményem róla. Épp ezért is csalódtam benne akkorát, mint még senkiben.
Kiderült ugyanis, hogy a hét egyik napján velem, a másik napján viszont mással feküdt le.
Én megbíztam benne teljesen, mert nem ilyennek ismertem meg és most kétségbe vagyok esve, hogy ezek után kiben bízzak meg, ha az ilyen kisugárzású lányok is így átcseszik az embert.
Nincs olyan, hogy kisugárzás alapján megbízható.
Az ember sajnos hajlamos erre az előítéletre. Nem szabad. Én is szívtam már meg.
A kisugárzást arra értem, hogy inkább ilyenekkel ismerkedek, mert ők nem tűnnek csalfának.
De most én akkorát estem pofára, mint soha. Amennyire megismerte, akkor is ezt az arcát mutatta.
Mondjuk abból lehetett volna sejteni, hogy vagy 8 kapcsolaton van túl 22 éves korára...
"A kisugárzást arra értem, hogy inkább ilyenekkel ismerkedek, mert ők nem tűnnek csalfának."
Én meg pont erre írtam, hogy ilyen nincs. :) A kis csúnyácska visszahúzódó szende lány is simán átkúr több fickót is nehogy azt hidd.
Amikor megismertem a barátnőmet kinézetre egy bulizos csajnak tünt aki szeret a pasikkal játszani. Hát amikor megismertem jobban kellemeset csalódtam. Nem bulizik egyáltalán. Nincs nagy szája, Kedves Hűséges csaj. Ebből megtanultam a külső alapján nem szabad leírni a másikat.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!