Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok olykor egy lánnyal, akit nagyon régóta ismerek?
Figyelt kérdés
Négy éve van barátnőm, akivel boldog vagyok. A lánnyal, akiről szó van 14-16 éves korában sokat beszélgettem interneten,(tehát általános suli végétől középsulis éveiig) utána meg csak hébe-hóba, aztán egyre ritkábban. Van hogy hónapokig nem beszéltünk. Most 20 éves és főiskolás és kb 3-4 hetente beszélünk. Találkozni viszont nem találkoztam vele egyszer sem, annak ellenére hogy többször szerettem volna. Nem értem h miért álmodok róla. Szerelmes nem vagyok belé, mégis azt álmodom h a barátnőm. Talán csak kiváncsi vagyok rá? Vki tud vmi hasznos véleménnyel szolgálni? Mert nem tetszik h róla álmodom mikor van bnőm.2012. jún. 23. 08:45
1/4 anonim válasza:
Sztem ha tőle megkérdezed, tudni fogja, hiszen vele leveleztél. A lányok az ilyen dolgokban okosabbak.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy kérdezhetnék ilyet tőle? Úgy értem... fura lenne ilyet kérdezni tőle, mikor van bnőm.
2012. jún. 28. 15:53
3/4 anonim válasza:
Most vele vagy róla szoktál álmodni? Sztem nem csak kíváncsi vagy rá, hanem tetszik is neked és titkon hiányzik is. Pontosabban azért vagy rá kíváncsi, mert tetszik és mert szeretnél vele találkozni. Na és persze felteszem azért is, mert a párodat nem avattad be ebbe a kapcsolatodba (és talán mást se nagyon), pedig szívesen beszélgetnél róla valakivel. Ilyen kevés infóból ennél többet nem tudok összehozni...
4/4 A kérdező kommentje:
A párom annyit tud erről a lányról, h régen tetszett és szerettem volna találkozni vele. Én pedig pár havonta olyanokat álmodok róla h pl. meglátogatom az otthonában és jót beszélgetünk, a másik pedig az volt h a Ő a bnőm és jót nevetgélünk, jól elvagyunk, boldogok vagyunk. A 2 álom között pár 2-3 hónap telt el.
2012. jún. 28. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!