Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelent valamit, ha egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, ha egy lánnyal álmodok?

Figyelt kérdés

Már többször álmodtam ezzel a lánnyal, régebben szerettem volna meghódítani, de kaptam egy ismerőstől egy fülest, hogy állítólag nem jövök be neki. Azóta lesz@rom a csajt.

De mégis vele álmodok, jelent ez valamit?

2012. márc. 30. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem
2012. márc. 30. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy még mindig vonzódsz hozzá
2012. márc. 30. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy alszol.
2012. márc. 30. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ha azt álmodtad hogy vele vagy és jól érzed magad akkor össze akarsz vele jönni és róla fantáziálgatsz. Ha azt álmodtad hogy éppen d*god akkor az azt jelenti hogy kívánod és meg akarod d*gni.
2012. márc. 30. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Neked is van fantáziád. Neked is csak fantáziád van.
2012. márc. 30. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Egyszer azt álmodtam, hogy egy tanárommal szexelek. Még csak nem is tetszik. És sokkal idősebb is, ébren eszembe nem jutna. Nem tudom honnan jött. Nézegettem egy kicsit utána, de nem, semmiképp. Talán lázálom?
2012. márc. 30. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudat alatt még mindig piszkálja a büszkeségedet, hogy nem jössz be neki. Sérti az EGO-dat. De ne foglalkozz vele, az EGO-d csak azt akarja, hogy ne érezd jól magad, különben a kutya sem figyelne rá. Keress más lányokat, akkor elvonod a figyelmét a régiről.
2012. márc. 30. 21:00
 8/11 anonim válasza:
100%
hát...ez nyilván azt jelenti hogy még mindig érzel valamit iránta...kitudja lehet hogy már az a lány is megondolta magát...
2012. márc. 31. 22:29
 9/11 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, benne van a pakliban h meggondolta magát, de én nem látok bele a fejébe.

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 1. 08:42
 10/11 anonim válasza:
akkor kérdezd meg...olyan sokat nem vesztesz vele ha megkérdezed...leggfeljebb mond neki,hogy ne nagyon terjessze ezt...
2012. ápr. 1. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!