Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csaj dekoltázsának bámulása barátnő mellett?
Tegyük fel, hogy van egy csodaszép barátnőd, akit nagyon szeretsz, de még sem neki vannak a világon a legnagyobb mellei.
Tökéletesnek tartod így is. Szereted.
Épp nincs melletted, amikor összetalálkozol egy nagymellű csajjal. Legyen az ismerős, kolléga, osztálytársad vagy csak vakon egy csaj az utcán, esetleg egy internetes fotó.
Megbámulod a melleit, és hiányérzeted van, hogy a barátnődnek nincs olyan?
Fantáziálsz róla? Mi az első dolog fiúk, ami eszetekbe jön?
Miért ennyire kihívóak a nagy mellek?
Szerintem keress egy nagymellű csajt :D
amugy ez természetes de azért mikor melleted van akkor ne nézz más csajokat mert bunkoság...
ez csak nézés...ha barátnőm van az olyan lány aki számomra minden téren tökéletes.
olyan nő meg nem, is kell akinek a mellei között még egy f@sz sem fér el.
Nos.. ha az a lány lenne a barátnőm aki most tetszik nekem akkor nem érdekelnem más lány.
Neki nincs nagy melle de nem is azért szerettem bele.
"Megbámulod a melleit, és hiányérzeted van, hogy a barátnődnek nincs olyan?" IGEN
"Fantáziálsz róla?" IGEN
"Mi az első dolog fiúk, ami eszetekbe jön?" hogy nem láttam a meccset az előző este
"Miért ennyire kihívóak a nagy mellek?" Mert nagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!